Ücretsiz S Wallet, hesabını doğrulayan ilk 10.000 kişiye 100 TL bakiye yüklüyor

S Wallet ilk çıktığında da benzer bir kampanya yapmışlardı, sonra da kampanya bedelini hesaba yatırmadılar. Uzak durun, uzak durun, uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
S Wallet ilk çıktığında da benzer bir kampanya yapmışlardı, sonra da kampanya bedelini hesaba yatırmadılar. Uzak durun, uzak durun, uzak durun.
Ekran görüntüsü koydum. Kendileri açıklama yazmışlar. Ben kendim denemesem buraya konu açmazdım. Lütfen insanları yanıltıcı şeyler yazmayın. Dekont isterseniz dekont fotoğrafı koyarım.

Ekran görüntüsü koydum. Kendileri açıklama yazmışlar. Ben kendim denemesem buraya konu açmazdım. Lütfen insanları yanıltıcı şeyler yazmayın. Dekont isterseniz dekont fotoğrafı koyarım.
Ben de kendim yaşadığım durumu yazdım, kimseyi yanılttığım yok. Sırf bu sebepten uygulama değiştiğinde geri üye olmadım.

Aklı olan uzak durur.

Arkadaşlar; 4 yıllık sınıf arkadaşım bana ekran görüntüsü attı ,parası yatmış. Sizlerden durum nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250822-183250.webp
    208,6 KB · Görüntüleme: 58
Bugün yaptım anında parayı attılar, göndermiyorlar diye bir durum yok. Gönderilmediyse sistem hatası vs olmuş olabilir hakkınızı arayın, gönderiyorlar.

100TL'yi kazandım fakat bir yere atamıyorum Nays'a atmaya çalışınca hata veriyor. Papara komisyon kesiyor, nasıl çekebilirim?

Son düzenleme:
FUPS hesabına çek. Ama oradan da en fazla harcama yaparsın. Çekilebilir bakiye olarak gelmiyor. İbana da atılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…