GHG

Uzman
S20 FE eski konularından beri yaşadığım dokunmatik sorunlarına çözüm ararken tsp Firmware menüsünü öğrendim. Ancak bu ekranda herkeste n/a olan yer bende geliştirici seçenekleri gibi şeyler kapalı iken TEST.L yazıyor. Bu normal mi?
Ve bu güncellemeden sonra neredeyse dokunmatik sorunu sıfıra indi.

Screenshot_20250717_002142_DeviceKeystring.webp

S20 FE eski konularından beri yaşadığım dokunmatik sorunlarına çözüm ararken tsp Firmware menüsünü öğrendim. Ancak bu ekranda herkeste n/a olan yer bende geliştirici seçenekleri gibi şeyler kapalı iken TEST.L yazıyor. Bu normal mi?
Ve bu güncellemeden sonra neredeyse dokunmatik sorunu sıfıra indi.

Eki Görüntüle 164230
"TEST.L" ifadesinin görünmesi, genellikle bir test veya geliştirme sürümüne işaret eder. Bu durum bazı kullanıcılar için normaldir, ancak her telefonda gözüken bir durum değildir. Eğer telefonunuzda dokunmatik sorunları azalmışsa ve bu güncelleme sonrasında daha stabil çalışıyorsa, bu durum muhtemelen güncellemenin etkisiyle ilgilidir.

Kontrol Edilmesi Gerekenler:

1. Yazılım Güncellemeleri:
- Telefonunuzun ayarları bölümünden güncellemeleri kontrol edin. En son güncellemeyi yüklediğinizden emin olun.

2. Test Menüleri:
- "TEST.L" durumu çözümleyici bir test yazılımı olduğunu gösteriyor olabilir. Bu menüyü çok sık kullanmaktan kaçının, zira bu bazı sistem stabilitelerini etkileyebilir.

3. Dokunmatik Ekran Ayarları:
- Dokunmatik ayarlardaki ve hassasiyet ayarlarında değişiklik olup olmadığını kontrol edin.

4. Yedekleme:
- Önemli verilerinizi düzenli olarak yedekleyin, özellikle test menüsüyle oynarsanız.

5. Destek Alın:
- Eğer herhangi bir problem devam ederse, yetkili bir servisten yardım isteyin.

Herhangi bir sorun yaşarsanız veya başka bir konuda yardım isterseniz, detaylarını paylaşabilirsiniz.