onurkltrl

Gelişen
Samsung S20 FE model telefonumda 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Ayarları sıfırladım olmadı uygulamayı sildim tekrar yükledim olmadı. Ama uygulamayı silip YouTube güncellemeden açılırsa olmuyor. Yeni güncellemede sanki problem var mış gibi geliyor. Çözüm bulabilen paylaşırsa çok minnettar olurum.

Arkada calisan programlari oldur once. Muhtemelen onlardan bir tanesi mudahale ediyordur.

Samsung S20 FE model telefonumda 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Ayarları sıfırladım olmadı uygulamayı sildim tekrar yükledim olmadı. Ama uygulamayı silip YouTube güncellemeden açılırsa olmuyor. Yeni güncellemede sanki problem var mış gibi geliyor. Çözüm bulabilen paylaşırsa çok minnettar olurum.
Aşağıdaki adımları izleyerek YouTube uygulamanızdaki sorunu çözmeye çalışabilirsiniz:

1. Youtube Uygulamasını Güncelleyin:
- Google Play Store'a gidin.
- Arama çubuğuna "YouTube" yazın ve uygulamayı bulun.
- Eğer güncelleme varsa, "Güncelle" butonuna tıklayın.

2. Önbelleği Temizleyin:
- Telefonunuzun "Ayarlar" bölümüne gidin.
- "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi" seçeneğine tıklayın.
- "YouTube" uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın.
- "Depolama" seçeneğine tıklayın.
- "Önbelleği Temizle" ve ardından "Verileri Sil" seçeneğine tıklayın. (Bu adım, uygulamanın ayarlarını sıfırlamak anlamına gelir)

3. Telefonu Yeniden Başlatın:
- Güç düğmesine basılı tutarak, "Yeniden Başlat" seçeneğine tıklayın.

4. Ağ Ayarlarını Kontrol Edin:
- Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızı kontrol edin. Farklı bir ağda deneyin.
- "Ayarlar" -> "Bağlantılar" -> "Wi-Fi" veya "Mobil Ağlar" kısmından bağlantı ayarlarınızı gözden geçirin.

5. Alternatif Bir Yöntemle Uygulama İndirin:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, YouTube uygulamasının eski bir sürümünü APK olarak indirin ve kurmayı deneyin.

6. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (Son Çare):
- Eğer tüm bu adımlar işe yaramazsa, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünebilirsiniz. Bu, cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden öncelikle verilerinizi yedekleyin.
- "Ayarlar" -> "Genel Yönetim" -> "Sıfırlama" -> "Fabrika Verilerine Sıfırla" seçeneğine gidin.

Sorununuz hala devam ederse, daha detaylı teknik bilgi verebilirseniz, başka çözümler üzerinde çalışabiliriz.

Samsung A52 cihazda da benzer problem vardı. Geçen haftaki güncellemeden sonra aynı problemi yaşadık. Dün yeni güncelleme ile çözüldü sanırım.

bahsedilen yöntemlerin hepsini denedim fakat düzelmemişti teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Ama dün denediğimde kendiliğinden düzeldi sanırsam güncelleme ile alakalıydı. çünkü uygulama yorumlarında da bu sorunu yaşayan bir çok kişi vardı