Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15-16
Neden?
- Makaleler
- 4
Hem Snapdragon'lusu hem de Exynos'lu olanı ısınıyor, performansı düşüyor.
Smmmhunter
Üstün
O kadar eski ve ısınan bir telefona o fiyat fazla. Daha güncel ve güçlü cihazlar var. A55 veya A36'ya bakabilirsiniz.
Bu bütçede A55 veya nothing 1 düşünüyordum.
S21 FE yi görünce fikrim ona kaydı.
Önemli olan incelik ve küçüklük.
Anneme alacağım kadının PUBG global rank kasacak hali yok ya Instagram WhatsApp kullnıyor en fazla bulmaca oyunları oynar ne kadar ısınabilir?
Şu an Redmi Note 8 kullnıyor, kendisine kalsa onu da değiştirmeyecek daha 10 yıl kullanır.
Telefon mesajlaşma veya googla girmiyor o derece kötü, artık değiştirelim dedim küçük boylu olsun dedi başka kriter yok.
Daha küçük ince bir telefon varsa söyleyin ona bakayım.
Anneme alacağım kadının PUBG global rank kasacak hali yok ya Instagram WhatsApp kullnıyor en fazla bulmaca oyunları oynar ne kadar ısınabilir?
Şu an Redmi Note 8 kullnıyor, kendisine kalsa onu da değiştirmeyecek daha 10 yıl kullanır.
Telefon mesajlaşma veya googla girmiyor o derece kötü, artık değiştirelim dedim küçük boylu olsun dedi başka kriter yok.
Smmmhunter
Üstün
Samsung'ta S23 ve S24 sadece daha küçük. Onlarda bütçe dışında kalıyor.Bu bütçede A55 veya nothing 1 düşünüyordum.
Bu fiyatlara eskisi gibi küçük telefon yok maalesef. Nothing Phone 2A ile A55 arası bir şey alınabilir. S21FE önermem hem eski cihaz hem de güncelleme desteği yok. A55 yeter artar bile ona. İlla küçük olacaksa kayıtlı Xiaomi 13 önerebilirim.
Öncelikle konuya vakit ayıran üyelere teşekkür ederim.
Bu bütçede her şeyi geçtim küçük telefon yok. O yüzden S21 FE'den başka seçenek yok.
Tek sorun güvenlik güncellemesi.
Redmi Note 8 kullanan kadın S21 FE'ye geçip 1 saat Instagram yarım saat WhatsApp 10dk müzik dinleyemeyecek mi? Fazla fazla yeter.
Neyse gelince çıtır inceleme yaparım.
Bu bütçede her şeyi geçtim küçük telefon yok. O yüzden S21 FE'den başka seçenek yok.
Tek sorun güvenlik güncellemesi.
Redmi Note 8 kullanan kadın S21 FE'ye geçip 1 saat Instagram yarım saat WhatsApp 10dk müzik dinleyemeyecek mi? Fazla fazla yeter.
Neyse gelince çıtır inceleme yaparım.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-