S21 FE şebeke sorunu

Hehaje

Başarılı
Makaleler
1
Telefonum anormal bir şekilde ısınmaya ve pil tüketmeye başladı. Bir saat içinde %50'den fazla pil harcıyor. Telefonu birkaç kez açıp kapatsam da ısınma sorunu devam ediyor. Ancak uçak moduna aldığımda telefon normale dönüyor. Mobil şebekenin zayıf olduğu bir yerde uçak modundan çıktım ve ısınma sorunu büyük ölçüde azaldı. Telefonu sıfırladıktan sonra sorun düzeldi. Ayrıca, önceden telefonu ara sıra yeniden başlatmadığım sürece mobil veriyi hiçbir şekilde açamıyordum.

Farklı şehirlerde ve bir köyde denedim.
Vodafone kullanıyorum ve yanımdaki diğer Vodafone kullanıcıları bu sorunla karşılaşmadı.
S21FE Exynos varyantını kullanıyorum.

Son düzenleme:
S21FE kullanan bir kullanıcının yazdığına göre şu durumlarda çok ısınıyormuş telefon:
  • Görüntülü konuşma
  • İnternet paylaşımı
  • 5w ile şarj olurken herhangi bir şey yapmak
  • Mobil veri kullanmak
Telefonun kronik sorunu var sanırım. Çoğu kişi bundan şikayetçi olmuş. Kaynak.

Açıkçası benim dediğim ısınma anormal derecede. Ben yazın bu telefonla Genshin Impact oynuyordum, bu kadar ısınmıyordu.

Az önce Members forumda da benzer bir sorunu gördüm. Sanırım son güncellemelerden sonra oluşmuş bu problem. Yeni bir güncelleme ile çözerler umarım.

Az önce members forumda da benzer bir sorunu gördüm. Sanırım son güncellemelerden sonra oluşmuş bu problem. Yeni bir güncelleme ile çözerler umarım.

Ben telefonu sıfırladım öyle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…