Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaslar S21 FE kullaniyorum aktif olarak, babam kullaniyordu benden once. Pili igrencti cihazin ilk aldiginda, o da bana soylemeden kaliteli bir yan sanayi taktirmis ama hicbir sey degismemis.

Ben kullaniyorum su anda, komik sekilde ekran acikken iyi bir pil omrum var ama telefon standby'da agliyor. Gece telefonu sarja takmayinca sabaha kadar standby'da %80 falan pil yiyor komik sekilde.

Telefonun pili degistikten sonra sifirlamamis, sifirlasam su pil kalibrasyonumsu yazilimin ogrenme mantigiyla bir fark olusur mu sizce. Cihaz Exynos ve son surumdeyim. Exynos daha verimsiz onu biliyorum ama standby'da %80 pil yemesi bana hic normal gelmiyor. AOD vs. de kapali cunku.

Arkadaşlar S21 FE kullanıyorum aktif olarak, babam kullaniyordu benden once. Pili igrencti cihazin ilk aldiginda, o da bana soylemeden kaliteli bir yan sanayi taktirmis ama hiçbir şey degismemis.

Ben kullanıyorum su anda, komik sekilde ekran acikken iyi bir pil omrum var ama telefon Standby'da agliyor. Gece telefonu sarja takmayinca sabaha kadar Standby'da %80 falan pil yiyor komik sekilde.

Telefonun pili degistikten sonra sifirlamamis, sifirlasam su pil kalibrasyonumsu yazilimin ogrenme mantigiyla bir fark olusur mu sizce. Cihaz Exynos ve son surumdeyim. Exynos daha verimsiz onu biliyorum ama Standby'da %80 pil yemesi bana hiç normal gelmiyor. AOD vs. de kapali cunku.

Hocam tekrar bir pil değişimi yaptırmanı tavsiye ederim Woyax ucuz ve iyi markadır.

Sıfırlamak gerek bazen bence. Deji batarya varsa bir accu battery programiyla sagligini kontrol edip ona göre degistirmek de iyi olabilir. Mobil beride 2 saat Wi-Fi'de 4.5 zorlorum Deji ile. (S9)

Arkadaşlar S21 FE kullanıyorum aktif olarak, babam kullaniyordu benden once. Pili igrencti cihazin ilk aldiginda, o da bana soylemeden kaliteli bir yan sanayi taktirmis ama hiçbir şey degismemis.

Ben kullanıyorum su anda, komik sekilde ekran acikken iyi bir pil omrum var ama telefon Standby'da agliyor. Gece telefonu sarja takmayinca sabaha kadar Standby'da %80 falan pil yiyor komik sekilde.

Telefonun pili degistikten sonra sifirlamamis, sifirlasam su pil kalibrasyonumsu yazilimin ogrenme mantigiyla bir fark olusur mu sizce. Cihaz Exynos ve son surumdeyim. Exynos daha verimsiz onu biliyorum ama Standby'da %80 pil yemesi bana hiç normal gelmiyor. AOD vs. de kapali cunku.

Wipe cache + factory reset atın recovery menüsünden.
Belki kapalı halde yiyeceği şarj miktarında düşüş olur.
Onun dısında shizuku + aBattery ile pil sağlığına bakabilirsiniz.

Konudan alakasız ama vakti zamanında yenilerim diye internet üzerinden almıştım ama arada samsung tele iyi bir teklif yapınca yeni tel aldım ve pil elimde kaldı. İstersen adres ver sana kargolayayım.

Wipe cache + factory reset atın recovery menüsünden.
Belki kapalı halde yiyeceği şarj miktarında düşüş olur.
Onun dısında shizuku + aBattery ile pil sağlığına bakabilirsiniz.
Zaten hocam o ilginc geliyor, sadece durarak nasil pil bu kadar gidiyor onu anlamadim. Gece mesela 100 sarjim, sabah uyaniyorum ucak moduna alsam bile telefonu %30 pille uyaniyorum. Ucak moduna almayinca %15'e dusuyor.

Sıfırlamak gerek bazen bence. Deji batarya varsa bir accu battery programiyla sagligini kontrol edip ona göre degistirmek de iyi olabilir. Mobil beride 2 saat Wi-Fi'de 4.5 zorlorum Deji ile. (S9)
Accubattery kurdum bir tam sarj ile test ediyormus, bakacagim. Samsung'un kendi tanilamasinda iyi diyor batarya sagligina.

Konudan alakasız ama vakti zamanında yenilerim diye internet üzerinden almıştım ama arada samsung tele iyi bir teklif yapınca yeni tel aldım ve pil elimde kaldı. İstersen adres ver sana kargolayayım.
Olabilir hocam, markasi ne? En azindan Deji vs. ise alabilirim. Buna da cunku en yuksek yan sanayi diye takmis plazadaki bir telefoncu ama iste durum vahim. :D Orijinal pile de 3200 diyor Samsung.

Zaten hocam o ilginc geliyor, sadece durarak nasıl pil bu kadar gidiyor onu anlamadim. Gece mesela 100 sarjim, sabah uyaniyorum ucak moduna alsam bile telefonu %30 pille uyaniyorum. Ucak moduna almayinca %15'e dusuyor.

O normal değil bu arada. İlk yazılımsal çözümü yapın, işe yaramazsa batarya değişimi.

O normal değil bu arada. İlk yazılımsal çözümü yapın, işe yaramazsa batarya değişimi.
Yani bence de degil, redditte okudum hani evet standby'da pil yeme sorunu herkes yasiyor da %30 gider olusu gibi geliyor. Bir gecede %80'i bulmasi komik yani.

Daha da komigi ben telefonu kullanirken 3-4 saat ekran suresi gorebiliyorum her ne kadar dusuk olsa da ama standby da daha cok gidiyormus gibi bi' hali var. :D Bir sifirlayayim bakalim. Normal ayarlardan sifirlamakla recovery menuden sifirlamak arasinda fark var mi bu arada?