Güncelleme desteği az olan cihazları hor gören siz mi diyorsunuz bunu 🤣🤣

Güncelleme desteği fazla olunca ne oluyor dostum 🤣🤣🤣
3 yıl güncelleme alan cihaz güncelleme almadıktan sonra 6 yıl kullanıldı diyelim
9 yıl oluyor değil mi?
6 yıl güncelleme alan cihaz içinde aynısını yapalım 6 yılda güncelleme yapılmadan kullanıldı?
Ee sonuç ne oluyor? :D 12 sene 🤣🤣🤣

Güncelleme desteği fazla olunca ne oluyor dostum 🤣🤣🤣
3 yıl güncelleme alan cihaz güncelleme almadıktan sonra 6 yıl kullanıldı diyelim
9 yıl oluyor değil mi?
6 yıl güncelleme alan cihaz içinde aynısını yapalım 6 yılda güncelleme yapılmadan kullanıldı?
Ee sonuç ne oluyor? :D 12 sene 🤣🤣🤣
Yani G99'lu A16 12 sene kullanılacak öyle mi 🤣🤣 güncellemenin her şey olmadığını bir türlü öğretemedik!

Yani G99'lu A16 12 sene kullanılacak öyle mi 🤣🤣 güncellemenin her şey olmadığını bir türlü öğretemedik!

G99 Max 3 sene kullanılır. Bu dediğim orta ve üst segmentlerde geçerli. Giriş segment telefonu uzun ömürlü kullanamazsın.bu bütün giriş segment telefonlarda geçerli.
Güncelleme önemlidir. Yeni gelen özelliklerden daha çok, güvenliktir bir kere. Ayrıca daha uzun süre kullanıyorsun cihazı :D

G99 Max 3 sene kullanılır. Bu dediğim orta ve üst segmentlerde geçerli. Giriş segment telefonu uzun ömürlü kullanamazsın.bu bütün giriş segment telefonlarda geçerli.
Güncelleme önemlidir. Yeni gelen özelliklerden daha çok, güvenliktir bir kere. Ayrıca daha uzun süre kullanıyorsun cihazı :D
Valla geçen sene millet 8 gen 3'ün üstünde görüyordu Exynos 2400'ü. Şu an baktığımda net gerisinde görüyorum. Geçmiş yıllarda da benzer durumlar Exynos aleyhineydi. Aynı segmentte çıkmış Snapdragon işlemcileri, Exynoslara göre daha uzun ömürlü oluyor. Istediğin kadar güncelleme garantisi ver, bunu yazılımla yükseltemezsin.

Vallahi geçen sene millet 8 gen 3'ün üstünde görüyordu Exynos 2400'ü. Şu an baktığımda net gerisinde görüyorum. Geçmiş yıllarda da benzer durumlar Exynos aleyhineydi. Aynı segmentte çıkmış Snapdragon işlemcileri, Exynoslara göre daha uzun ömürlü oluyor. Istediğin kadar güncelleme garantisi ver, bunu yazılımla yükseltemezsin.

Ben zaten Exynos çok iyidir demiyorum :D
2400 günlük kullanımda 12 sene gidebilir.
Snapdragon bu işi en iyi yapan firmalardan biri zaten.
12 sene kullanılacak cihaz belli süre sonra günlük kullanıcıya hitap eder. Oyuncu olanlar bir cihazı en fazla 5 yıl kullanmalı.