Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Samsung telefonlar güncelleme yaptıktan sonra BL'daki bit değerini yükseltir çoğu zaman. O bit değeri yükseldiğinde daha düşük bit sürümü içeren sürüme geri düşüremezsiniz. Geçmiş olsun.
ARDACD
Yetkin
Merhaba, bugün telefonumun sistemini One UI 6'dan 5.1'e düşürmeyi denedim ancak fused 12 > binary 7 hatasını aldım. Şu siteden yardım almaya çalıştım ancak bu sefer de AP dosyasında binary ile alakalı hata verdi. Sorunu nasıl çözebilirim?
Tekrar en son kurulu olan veya daha yüksek bir One UI sürümünü download Mode'dan Odin ile flashlamayı deneyebilirsiniz.
Knox efuse yakmış olabilir. Bootloader düşürmeye izin vermiyor Samsung. Aynı bl sürümüne sahip yazılıma düşürme yapabilirsiniz. Kullanıdığınız ile aynı ya da daha yüksek bl sürümüne sahip bir Firmware'i Odin ile flash yapın. Olmadı ücretli desteğe ihtiyacınız var. Google da samsungabi olarak aratın. Sitesinden wp bağlantısına tıklayıp sorunuzu ona sorun yardımcı olacaktır.
Knox efuse yakmış olabilir. Bootloader düşürmeye izin vermiyor Samsung. Aynı bl sürümüne sahip yazılıma düşürme yapabilirsiniz. Kullanıdığınız ile aynı ya da daha yüksek bl sürümüne sahip bir Firmware'i Odin ile flash yapın. Olmadı ücretli desteğe ihtiyacınız var. Google da samsungabi olarak aratın. Sitesinden wp bağlantısına tıklayıp sorunuzu ona sorun yardımcı olacaktır.
Sistemim çökmedi hocalarım, zaten işlemi tamamlayamadığından otomatik reboot'ladıTekrar en son kurulu olan veya daha yüksek bir One UI sürümünü download Mode'dan Odin ile flashlamayı deneyebilirsiniz.
Modlanmış işletim sistemlerini kurabilirsiniz evet ancak bu BL kilidini açmanızı gerektiriyor.Sistemim çökmedi hocalarım, zaten işlemi tamamlayamadığından otomatik reboot'ladıBL bypass veya şuanki BL sürümüne sahip bir modlu imaj yapabilir miyim peki?
UN1CA gibi modlara bakabilirsiniz.
OneUI 5 veya 5.1 var mıdır acaba? 6.1.1 ve 6.1 bulabildim sadece. Ayrıca dediğim gibi yeni BL dosyalarını farklı ROM'a aktarıp signature remove yaparak kurmam mümkün müdür?Modlanmış işletim sistemlerini kurabilirsiniz evet ancak bu BL kilidini açmanızı gerektiriyor.
UN1CA gibi modlara bakabilirsiniz.
Hocam şöyle bir yol mevcut : https://xdaforums.com/t/how-to-down...evices-if-device-is-in-higher-binery.4561665/OneUI 5 veya 5.1 var mıdır acaba? 6.1.1 ve 6.1 bulabildim sadece. Ayrıca dediğim gibi yeni BL dosyalarını farklı ROM'a aktarıp signature remove yaparak kurmam mümkün müdür?
Ama bu yolu sadece yazılımdan memnun değilseniz kullanın server kayıt için bl version düşüremezsiniz. Amacınız server kayıt ise v4 beklemeniz lazım.
Uğraşmadan one ui dışındaki her custom rom u kurabilirsiniz. Ama dediğim gibi one ui downgrade mümkün değil. Knox, google arb ye göre çok katı.
Bu arada kendim denemedim. Kendi sorumluluğunuzda bu işlemi yapın. Rehbere bakılırsa teorik olarak yöntemin çalışması lazım.Hocam şöyle bir yol mevcut : https://xdaforums.com/t/how-to-down...evices-if-device-is-in-higher-binery.4561665/
Ama bu yolu sadece yazılımdan memnun değilseniz kullanın server kayıt için bl version düşüremezsiniz. Amacınız server kayıt ise v4 beklemeniz lazım.
Uğraşmadan one ui dışındaki her custom rom u kurabilirsiniz. Ama dediğim gibi one ui downgrade mümkün değil. Knox, google arb ye göre çok katı.
Son düzenleme:
Auto signature remover ile denediğimde çalışmamıştı ama bunu da deneyeyim. Teşekkür ederimHocam şöyle bir yol mevcut : https://xdaforums.com/t/how-to-down...evices-if-device-is-in-higher-binery.4561665/
Bu arada kendim denemedim. Kendi sorumluluğunuzda bu işlemi yapın. Rehbere bakılırsa teorik olarak yöntemin çalışması lazım.
Sürüm düşüremiyorsun.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-