Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Bir an espressolab göreceğim diye aklım çıktı. Güzel çekmiş ama foruma yüklenmiş olmasına rağmen detaylı gözüküyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Ellerinize sağlık hocam. Siz çekmişsiniz sanırım ve gayette güzel olmuş.
Teşekkürler hocam. Bu başlıkta paylastigim her fotoğrafı ben çekiyorum.
Helal olsun vallaha. Dans ve fotoğrafçılık ilgi duyduğum alanlardan. Kendimi toplar toplamaz birine başlayacağımTeşekkürler hocam. Bu başlıkta paylastigim her fotoğrafı ben çekiyorum.
DarthGorsoy
Bilgin
Helal olsun vallaha. Dans ve fotoğrafçılık ilgi duyduğum alanlardan. Kendimi toplar toplamaz birine başlayacağım![]()
Şimdiden iyi kareler yakalamaniz dileğiyle diyelim o zaman hocam. Telefonla idare ediyorum simdi de bu yaz umarım gecen senelerde sattığım X-S10 gibi bir şey alacağım. Cok pahalı hobi cidden.
Fotoğraflarda oynama var mı? S23 feden beklemediğim kadar iyi.
Diğer fotoğraflarınız da çok iyi bende fotoğraf çekmekle ilgilenen birisiyimde evden çıkmadığım için bıraktım gibi bir şey oldu. Neyse sizin paylaşımlarınızı takip ederim artık
Diğer fotoğraflarınız da çok iyi bende fotoğraf çekmekle ilgilenen birisiyimde evden çıkmadığım için bıraktım gibi bir şey oldu. Neyse sizin paylaşımlarınızı takip ederim artık
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Fotoğraflarda oynama var mı? S23 feden beklemediğim kadar iyi.
Diğer fotoğraflarınız da çok iyi bende fotoğraf çekmekle ilgilenen birisiyimde evden çıkmadığım için bıraktım gibi bir şey oldu. Neyse sizin paylaşımlarınızı takip ederim artık![]()
RAW çekilip elle işlendi hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi