DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
1000197851.webp

Öncelikle elinize sağlık (:
Bu arada nedendir bilinmez trenler ve tren garları beni hep çok etkiliyor, etkilemiştir.
Yani öyle böyle değil ama ciddiyim, troll algılamayın. Ancak ne var ki araç tutar beni bu yüzden adam akıllı binemedim trenlere..

Öncelikle elinize sağlık (:
Bu arada nedendir bilinmez trenler ve tren garları beni hep çok etkiliyor, etkilemiştir.
Yani öyle böyle değil ama ciddiyim, troll algılamayın. Ancak ne var ki araç tutar beni bu yüzden adam akıllı binemedim trenlere..

Yok hocam ne trolü. Ben de trenleri çok severim, fırsatım olduğu her zaman yolculuk yaparım. Hatta simülasyonlarını bile oynuyorum bayağı, yağmurlu havada kullanmak sarıyor :) Tutmanın çözümü de "Metpamid". Beni de otobüs çok tutar, her seferinde 5 saatte bir kullanırım bu ilacı yolculuk esnasında.

Tutmanın çözümü de "Metpamid". Beni de otobüs çok tutar, her seferinde 5 saatte bir kullanırım bu ilacı yolculuk esnasında.
Ya largaktil diye bir ilaç aldım ancak daha kullanma fırsatım olmadı. Diğerlerini denedim ancak gram fayda etmedi maalesef. Ben 15 dakikalık yola zor dayanan bir tipim :(

Metpamid'i denedim ancak kesmiyor beni asla.