Detaylar
Kim cevapladı?Öncelikle elinize sağlık 
Bu arada nedendir bilinmez trenler ve tren garları beni hep çok etkiliyor, etkilemiştir.
Yani öyle böyle değil ama ciddiyim, troll algılamayın. Ancak ne var ki araç tutar beni bu yüzden adam akıllı binemedim trenlere..
Bu arada nedendir bilinmez trenler ve tren garları beni hep çok etkiliyor, etkilemiştir.
Yani öyle böyle değil ama ciddiyim, troll algılamayın. Ancak ne var ki araç tutar beni bu yüzden adam akıllı binemedim trenlere..
DarthGorsoy
Bilgin
Öncelikle elinize sağlık
Yok hocam ne trolü. Ben de trenleri çok severim, fırsatım olduğu her zaman yolculuk yaparım. Hatta simülasyonlarını bile oynuyorum bayağı, yağmurlu havada kullanmak sarıyor
Ya largaktil diye bir ilaç aldım ancak daha kullanma fırsatım olmadı. Diğerlerini denedim ancak gram fayda etmedi maalesef. Ben 15 dakikalık yola zor dayanan bir tipimTutmanın çözümü de "Metpamid". Beni de otobüs çok tutar, her seferinde 5 saatte bir kullanırım bu ilacı yolculuk esnasında.
Metpamid'i denedim ancak kesmiyor beni asla.
Güzel çekmişsiniz elinize sağlık.
Gorsoy bey daha çok fotoğraf çeksin, hep çekin.
Elinize sağlık.
Üstün Pasta
Üyecik
Aydın'a gittiğimde bu tren garında 6 saat beklemişliğim oldu, bu kadar hoş göründüğünü unutmuşum.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-