Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Elinize sağlık. 3 resimde güzel ama en çok ilk iki resmi beğendim. Özellikle 1. resim çok hoşuma gitti.
Bu adam çok temiz fotoğraf çekiyor ya, iPhone 11 de versen onunla bile düzgün çeker.
İtachi Uchiha
Yetkin
3310 versek yine bu kalitede çekim yapar.Bu adam çok temiz fotoğraf çekiyor ya, iPhone 11 de versen onunla bile düzgün çeker.
- Makaleler
- 17
Hocam siz bu fotoğrafları S23 FE ile çektiğinize emin misiniz? S24 FE var ne yaptıysam bu kadar güzel çekemedim vallahi 
DarthGorsoy
Bilgin
Elinize sağlık. 3 resimde güzel ama en çok ilk iki resmi beğendim. Özellikle 1. resim çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim hocam
Bu adam çok temiz fotoğraf çekiyor ya, iPhone 11 de versen onunla bile düzgün çeker.
Ahaha teşekkür ederim, IP11 güzel cihaz ya RAW çeksin yeter
Hocam siz bu fotoğrafları S23 FE ile çektiğinize emin misiniz? S24 FE var ne yaptıysam bu kadar güzel çekemedim vallahi![]()
Hocam PRO modda RAW açık çekin. O fotoğrafı istediğiniz gibi işleyebilirsiniz. Lightroom ya da Photoshop Express kullanarak ham resmi kendi estetiginize gore ayarlarsiniz. Önemli nokta RAW, telefon fotoğrafa hiçbir işlem yapmamalı. Telefonların potansiyeli yüksek. Gündüz ışığında temiz iş yapıyorlar
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Güzel fotoğraflar var. 2'yi aşırı beğendim.
DarthGorsoy
Bilgin
Teşekkür ederim