DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 29 Haziran 2025 #1 Son düzenleme: 29 Haziran 2025
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 29 Haziran 2025 #2 Hocam, sizde olmasanız sanat namına bir şey görmeyeceğiz.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 29 Haziran 2025 #3 İtachi Uchiha dedi: Hocam, sizde olmasanız sanat namına bir şey görmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumun icin teşekkür ederim dostum.
İtachi Uchiha dedi: Hocam, sizde olmasanız sanat namına bir şey görmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Değerli yorumun icin teşekkür ederim dostum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 29 Haziran 2025 #5 DarthGorsoy dedi: Ne çekeceğine bağlı olarak değişir lakin yildiz çekmek icin POCO daha kolay, modern bir arayüze sahip ayrıca dedigimi hatırlarsan, S110 RAW çekip elde işlediğin zaman cok guzel performans verebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hafiften merak saldım bu işlere fakat makine fiyatlarını görünce merakım gitti açıkçası.
DarthGorsoy dedi: Ne çekeceğine bağlı olarak değişir lakin yildiz çekmek icin POCO daha kolay, modern bir arayüze sahip ayrıca dedigimi hatırlarsan, S110 RAW çekip elde işlediğin zaman cok guzel performans verebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hafiften merak saldım bu işlere fakat makine fiyatlarını görünce merakım gitti açıkçası.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 29 Haziran 2025 #6 Silinen üye dedi: Harika olmuş yine. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum michaelscofield dedi: Teşekkürler. Hafiften merak saldım bu işlere fakat makine fiyatlarını görünce merakım gitti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Önce eldekilerle iş yapmak en iyisi olacaktır.
Silinen üye dedi: Harika olmuş yine. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum michaelscofield dedi: Teşekkürler. Hafiften merak saldım bu işlere fakat makine fiyatlarını görünce merakım gitti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Önce eldekilerle iş yapmak en iyisi olacaktır.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 29 Haziran 2025 #7 Benim elime dünyanın en iyi kamerasını verseler bile böyle çekemem elinize sağlık.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 29 Haziran 2025 #8 Aakons dedi: Benim elime dünyanın en iyi kamerasını verseler bile böyle çekemem elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Aynısı. Kamerayı sadece varsayılan moduyla kullanabiliyorum Ayar filan anlamam.
Aakons dedi: Benim elime dünyanın en iyi kamerasını verseler bile böyle çekemem elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Aynısı. Kamerayı sadece varsayılan moduyla kullanabiliyorum Ayar filan anlamam.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.221 Yer TR 29 Haziran 2025 #9 Aakons dedi: Benim elime dünyanın en iyi kamerasını verseler bile böyle çekemem elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Bir ara detaylı rehber açarım. Ona bakıp çekersin. Hafiften rehberim vardi ama hafif işte.
Aakons dedi: Benim elime dünyanın en iyi kamerasını verseler bile böyle çekemem elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Bir ara detaylı rehber açarım. Ona bakıp çekersin. Hafiften rehberim vardi ama hafif işte.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 29 Haziran 2025 #10 İtachi Uchiha dedi: Aynısı. Kamerayı sadece varsayılan moduyla kullanabiliyorum ayar filan anlamam. Genişletmek için tıkla... S22 de çektiğim en iyi fotoğraf bu adamın herhalde en kötü çektiği fotoğrafa eşittir şakasız.
İtachi Uchiha dedi: Aynısı. Kamerayı sadece varsayılan moduyla kullanabiliyorum ayar filan anlamam. Genişletmek için tıkla... S22 de çektiğim en iyi fotoğraf bu adamın herhalde en kötü çektiği fotoğrafa eşittir şakasız.