S23 Ultra günde 2-3 defa şarja takmak normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 439
  • Etiketler Etiketler
    s23 ultra

Kriyus

Üstün
Makaleler
1
Cihaz
Samsung S23 Ultra
Telefonu alalı 3 ay oluyor günde en az 2 ya da 3 kere şarja koyuyorum sizce normal mi?
Genelikle Instagram TikTok ve YouTube.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250512_181425_Device care.webp
    306 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20250512_181451_Device care.webp
    311,6 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20250512_182003_Device care.webp
    426,5 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20250512_182010_Device care.webp
    417,3 KB · Görüntüleme: 96
Kusura bakma ama günde 2 3 defa şarja takmak hiç normal değil bunu en kısa sürede servise göndermelisin. Pil verimli çalışmıyor.

S23 Ultra için normal. Eskiden S24 Ultra kullanırken en az 2 kere şarja takıyordum. One UI 7 sonrası bazı cihazlar da böyle oldu.

S23 Ultra için normal. Eskiden S24 Ultra kullanırken en az 2 kere şarja takıyordum. One UI 7 sonrası bazı cihazlar da böyle oldu.

Bende S23 fun Edition var hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yeni aldım telefonu siz bilirsiniz.

Bu değerler normal değil. Cihazı Samsung servisine vermenizi tavsiye ediyorum.

Bende S23 fun Edition var hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yeni aldım telefonu siz bilirsiniz.

FE cihaz ile Ultra cihazı karşılaştırıyorsanız diyaloğa girmemize gerek yok. Tamam sorun olabilir ama aşırı da abartmaya gerek yok. Lakin tüm amiral gemilerinin pilleri her zaman diğer modellere göre bir tık daha hızlı bitiyor. Yine bu konudan sonra günlük kullanımda 5 saat ekran süresi alıyordum. Servise götürüp verdiğim zaman bir sorun yok denilerek telefon bana geri teslim edildi.

FE cihazlarla batarya boyutları aynı olsa da amiral gemilerinde daha güçlü işlemci koyuluyor, daha iyi ekran koyuluyor vs. daha hızlı bitebilir ama günde 3 kez şarj normal değil. S22 gibi "bataryası kötü" denilen telefonu günde Max 2 defa takmısımdır. Ayrıca sizin cihaz biraz şans işi kötü denk gelmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…