Yiğit125 Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 15 9 Haziran 2025 #1 Cihaz kilitlendi ve ROM atınca düzeldiğini duydum ve ROM atmak için uygun TR ROM'u indirip Odin ile flashlamaya çalıştığımda fail aldım ve telefonda şöyle yazdı ne yapabilirim? Cihaz modeli: SM-S918B/DS cihaz Danimarka cihazı.
Cihaz kilitlendi ve ROM atınca düzeldiğini duydum ve ROM atmak için uygun TR ROM'u indirip Odin ile flashlamaya çalıştığımda fail aldım ve telefonda şöyle yazdı ne yapabilirim? Cihaz modeli: SM-S918B/DS cihaz Danimarka cihazı.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 9 Haziran 2025 #2 Neden kilitlendi? Sebepsiz yere kilitlenmez. Aldığın yer ile alakalı olmalı @Heribert Yavuz Artı 0 Eksi
KS KS Yiğit125 Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 15 9 Haziran 2025 #3 kullanıcı311 dedi: Neden kilitlendi? Sebepsiz yere kilitlenmez. Aldığın yer ile alakalı olmalı @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... hocam cihaz yurt dışı cihazı ve pasaportuma kaydettirmiştim cihazı ve dün sabak böyle kilitlendi neyapabilirim? Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: Neden kilitlendi? Sebepsiz yere kilitlenmez. Aldığın yer ile alakalı olmalı @Heribert Yavuz Genişletmek için tıkla... hocam cihaz yurt dışı cihazı ve pasaportuma kaydettirmiştim cihazı ve dün sabak böyle kilitlendi neyapabilirim?
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 9 Haziran 2025 #4 Yiğit125 dedi: Hocam cihaz yurt dışı cihazı ve pasaportuma kaydettirmiştim cihazı ve dün sabak böyle kilitlendi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığın yer ile görüşmen gerek. Operatör kilidine benziyor. Artı 0 Eksi
Yiğit125 dedi: Hocam cihaz yurt dışı cihazı ve pasaportuma kaydettirmiştim cihazı ve dün sabak böyle kilitlendi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aldığın yer ile görüşmen gerek. Operatör kilidine benziyor.
KS KS Yiğit125 Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 15 9 Haziran 2025 #5 kullanıcı311 dedi: Aldığın yer ile görüşmen gerek. Operatör kilidine benziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam t mobile ile iletişime geçtim bizle alakalı değil diyip kapadılar. Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: Aldığın yer ile görüşmen gerek. Operatör kilidine benziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam t mobile ile iletişime geçtim bizle alakalı değil diyip kapadılar.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 9 Haziran 2025 #6 Cihaz MDM'e düşmüş ROM atılsa bile düşer gene. Cihazın yurd dışında borç var olarak gözüküyordur o yüzden kilitlenmiştir. Genelde yaşadıklarımız bu. Son düzenleme: 9 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Cihaz MDM'e düşmüş ROM atılsa bile düşer gene. Cihazın yurd dışında borç var olarak gözüküyordur o yüzden kilitlenmiştir. Genelde yaşadıklarımız bu.
KS KS Yiğit125 Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 69 Beğeniler 15 9 Haziran 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: Cihaz MDM'e düşmüş ROM atılsa bile düşer gene. Cihazın yurd dışında borç var olarak gözüküyordur o yüzden kilitlenmiştir. Genelde yaşadıklarımız bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu nasıl çözebilirim peki? Taksitli almamıştım, nasıl borcu var olarak görünebilir ki? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Cihaz MDM'e düşmüş ROM atılsa bile düşer gene. Cihazın yurd dışında borç var olarak gözüküyordur o yüzden kilitlenmiştir. Genelde yaşadıklarımız bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu nasıl çözebilirim peki? Taksitli almamıştım, nasıl borcu var olarak görünebilir ki?