S23'te çalışmayan özellikler

Smmmhunter

Üstün
Yer
Tulum, Meksika
Cihaz
Samsung Galaxy S23 128GB
4 senelik S21 cihazım bozulduktan sonra S23'e geçiş yaptım. Cihazı 1 aydır kullanıyorum ve S21'de gündelik çok fazla ihtiyacım olan özellikler çalışmıyor.
S23'ü Tab S9 Plus ve Buds Pro ile deneyimledim.

İlk çalışmayan özellik Quick Share. Bu özelliği gün içinde tablete dosya atmak için çok kullanıyordum fakat S23'ü aldığım gün One UI 6.1'e güncelledikten sonra çalışmamaya başladı.
Her türlü şeyi denedim ama nafile.

İkinci yine One UI 6.1 ile bozulan özellik Otomatik Erişim Noktası.
Cihazda bu özelliği açtığımda 15 saniye sonra otomatik kapanıyor. Bunun sebebini araştırdığımda Güvenli Klasör ile çakıştığından otomatik kapandığını öğrendim.
Güvenli klasörü silmeden de açılmıyor.

Üçüncü sorun ise Buds Pro kulaklığımda eskiden Whatsapp'tan bildirim geldiğinde "Whatsapp" diye uygulama ismini duyuyordum. S23'te bu özellik açık olmasına rağmen hiçbir şekilde gelmiyor.

Dördüncü sorunum evdeki Wi-Fi stabil olmasına rağmen kafasına göre "Ağ kalitesi arttığında bağlantı sürdürülecek." demesi. Wi-Fi aç kapat yapınca düzeliyor.

Bu arada bu özellikler S21'de One UI 6.1 ile sorunsuz çalışıyordu.

Üçüncü ve dördüncü sorunlar çok önemli olmasada birinci ve ikinci sorunlar benim için hayati önem taşıyor.
İlk iki sorun yüzünden tablet ile olan deneyimim mahvoldu. Normalde direk dosyayı atarken şimdi uğraşıp duruyorum. En sonunda da pişman olup vazgeçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 Ultra kullanıcısıyım. Bahsettiğiniz birinci, ikinci ve dördüncü özellikleri bende kullanmaktayım. Ancak kullanım sırasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Quick share özelliğini QR okutarak veya link paylaşımı yaparak kullanmayı dener misiniz?

Quick Share menüsü tamemen işlevsiz durumda. QR veya link paylaşımı ile de aynı sorun devam ediyor. Quick Share'a ait hiçbir özellik çalışmıyor. Nearby Share'ı Quick Share'a entegre ettiklerinden onu da kullanamıyorum.

Şu an test etme amacıyla telefondan bilgisayara dosya gönderdim. Yakın paylaşım kısmında bilgisayarı görmüyor nedense ancak linki açtığımda dosyayı indirebildim. Quick share uygulamasını sıfırlamayı/güncelleştirmeyi denediniz değil mi?
Buradan görüleceği üzere sadece siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Sizler de geri dönüş verebilirsiniz isterseniz.

Quick Share'ın önceden önbelleğini silmiştim ve olmamıştı. Şimdi direk veriyi sil dedim ve çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…