Yoo, ne demek ilgilendirmez? Gayet de ilgilendirir. Bir seye alistin diye aliskanliklarinin disina cikmamayi tercih ediyorsan bu ancak tercih meselesidir lakin dogru yaptigin anlamina gelmiyor. Ayrica konu sen degilsin burada, konuyu acan kisi. Dolayisiyla kendi aliskanliklarinin konu sahibi icin hicbir onemi yok. Kullanici deneyimi objektif bir degerlendirme sunmaz. Inceleme verileri objektif bir degerlendirme sunar. Bunu da her iki cihazi da kullanarak veya yeterli arastirmayi yaparak sunabilirsin.
Ben hem Android kullandim hem iOS, her ikisinin de kendisine gore artisi var ama sirf isletim sistemi yuzunden daha dusuk bir telefon kullanmak mantiksiz. XR vardi elimde, S21 FE takasi gerceklestirdim ve gayet memnunum. Yemisim isletim sistemini. Daha iyi bir panel, daha yuksek yenileme hizi, daha iyi bir kamera paketi, daha guclu SoC ve daha guncel bir telefon almis oldum. Tum bunlari sadece isletim sistemi yuzunden elde etmemek mantikli mi? Son derece mantiksiz.
iPhone'un base modelleri 120 Hz olsa yine mantikli cihazlar degiller cunku muadil cihazlar arasinda en az 10-15K hatta Pro - Ultra modellerde 25K'ye varan fiyat farklari mevcut. Turkiye'de iPhone almak gercek anlamda parayi cope atmakla esdeger.