yusufumm07

Üstün
Normalde Samsung kullanıcısıyım. Kardeşime alacağım cihaz Y36 kullanıyor; “Alma” dedim, dinlemedi, çöp bir cihaz. Doğum günü hediyesi alacağım. Bu iki cihazda güncel olarak kronik bir sorun yok değil mi?

Normalde Samsung kullanıcısıyım. Kardeşime alacağım cihaz Y36 kullanıyor; “alma” dedim, dinlemedi, çöp bir cihaz. Doğum günü hediyesi alacağım. Bu iki cihazda güncel olarak kronik bir sorun yok değil mi?

S24 FE ile Xiaomi 14 Pro kıyaslanamaz.
14t Pro demek istediysen oyun oynamayı çok seviyorsa 14t Pro daha mantıklı. Günlük kullanıcı odaklıysa S24 FE'ya da Honor 400 Pro bakılmalı.

S24 FE ile Xiaomi 14 Pro kıyaslanamaz.
14t Pro demek istediysen oyun oynamayı çok seviyorsa 14t Pro daha mantıklı. Günlük kullanıcı odaklıysa S24 FE'ya da Honor 400 Pro bakılmalı.
S24 Plus yazacaktım hocam başlığına dalgınlıkla yanlış yazmışım Xiaomi de hoparlör ısınma sorun ve benzeri yok degil mi ?Ekşimesin başıma sonra çok oyun oynar

S24 Plus yazacaktım hocam başlığına dalgınlıkla yanlış yazmışım Xiaomi de hoparlör ısınma ve benzeri yok degil mi? Ekşimesin başıma sonra.

S24+ Xiaomi 14t Pro ve Honor 400 Pro'yu karşılaştırırsak.
Batarya konusunda üçü üzmez ama oyun konusunda 14t Pro bence daha iyi olur.
Xiaomi'de ısınma sorunu vs yoktur diye biliyorum. Bu üç telefondan hangisini alırsan al, sorun çıkarmaz. Bence kardeşin mağazada incelesin, hangisi hoşuna giderse onu al.

@yusufumm07, oyun oynamayı çok seviyorsa 14t Pro al.

S24+ Xiaomi 14t Pro ve Honor 400 Pro'yu karşılaştırırsak.
Batarya konusunda üçü üzmez ama oyun konusunda 14t Pro bence daha iyi olur.
Xiaomi'de ısınma sorunu vs yoktur diye biliyorum. Bu üç telefondan hangisini alırsan al, sorun çıkarmaz. Bence kardeşin mağazada incelesin, hangisi hoşuna giderse onu al.

@yusufumm07, oyun oynamayı çok seviyorsa 14t Pro al.
Mağaza inceletmem almaz süpriz olsun istiyorum Mecbur kullanacak alınca.

Hayatta Xiaomi almam ben. 10t Pro var 2 yıl aldı almadı yazılım. Çöp oldu telefon. Ki güncel telefonlara baktığımızda Snapdragon 600 700'lere yeni cihazlarla 2025 son Android ile piyasaya sürülen telefonlar var. Samsung temiz iş kafan rahat.

Hayatta Xiaomi almam ben. 10t Pro var 2 yıl aldı almadı yazılım. Çöp oldu telefon. Ki güncel telefonlara baktığımızda Snapdragon 600 700'lere yeni cihazlarla 2025 son Android ile piyasaya sürülen telefonlar var. Samsung temiz iş kafan rahat.
Xiaomi neden istiyorum hocam daha büyük kalın markette çalışıyor eğilip kalktığını için daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum düşmelere karşı yazılım konusunda kendini geliştirmedi mi ?10t Pro diyorsun.

Son düzenleme: