S24 One UI 7'ye geçince batarya çok hızlı tükenmeye başladı

Merhaba, telefonu %85 şarj ediyorum, saat 12 gibi çıkartıyorum fişten. Sabah 8'de uyandığımda 60 şarjı kalıyor. Bu normal mi? Arka planda bir şey çalışmıyor, tüm Google servisleri kapalı. AI ve diğer özellikler kapalı. Bunun sebebi nedir? Bir de light perfomance modda telefon. Ona rağmen 1 günü zor çıkartıyor, bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ONE UI 7 ile birlikte pil optimizasyonu sıfırlandı diye okumuştum. Bir süre sonra kullanma alışkanlığınıza göre tekrar düzelir.

Ben de S24+ kullanıyorum ve şuan WİFİ ile max 3 saat gidiyor. Aşırı sinir olmaya başladım ya kıracağım ya satacağım.

Sekiz saatte yüzde 25 eksiltmesi sıkıntılı pil şişmiş olabilir. S21 FE kullanıyorum gece çektiğimde sabaha 96 oluyor.

Sekiz saatte yüzde 25 eksiltmesi sıkıntılı pil şişmiş olabilir. S21 FE kullanıyorum gece çektiğimde sabaha 96 oluyor.

Arka tarafta bir şişkinlik yok aslında ama. Yeni 7 aylık cihaz bir de.

One UI 7 ile birlikte pil optimizasyonu sıfırlandı diye okumuştum. Bir süre sonra kullanma alışkanlığınıza göre tekrar düzelir.

Ben kendim de sıfıladım ama yok abi çok yiyior. Zorlasam birbuçuk gün çıkartan cihaz bu hale nasıl geldi anlamadım.

D
Arka tarafta bir şişkinlik yok aslında ama. Yeni 7 aylık cihaz bir de.

Ben kendim de sıfıladım ama yok abi çok yiyior. Zorlasam birbuçuk gün çıkartan cihaz bu hale nasıl geldi anlamadım.
Belki guncelleme ile düzelir bekle bakalım.

Kesin çözüm mü bilmiyorum ama kendi tab s9+ cihazımda ve arkadaşımın s24+ cihazında recovery moduna girip wipe cache partition işlemini yaptıktan sonra düzeldi bizde. Deneyebilirsiniz ancak çok bilginiz yoksa tavsiye etmem istemeden tüm cihazı sıfırlayabilirsiniz.

Onu yaptım aslında bir 3 hafta önce ama etki etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…