Dagster3532
Becerikli
@Dagster3532, ben de 1-2 sene icinde S24'umden kacmayi planliyorum açıkçası. Sirkette kimse guncelleme yayinlamadan once "Ulan, biz nerede hata yapiyoruz?" demiyor sanirim.
Şirkette olanların bence üçüncü uygulamalar ve her şeyi uygulama haline getirmeyi bırakmaları lazım bence. Xiaomi de güvenlik vardı. Burada da cihaz bakımı denen bir lanet var. Kafasına göre tavsiye verip içerisine de işleme hızı tarzında garip garip şeyler eklemiş. Saf Android gibi olup şunların hepsini bir an önce kaldırıp optimizasyonu iyice iyileştirmeleri ve arayüzü sadeleştirmeleri şart. Veya şirtket kasıtlı olarak eskitme yapıyor gibi gözüküyor. Daha 1 yıla kadar önce kimsede olmayan S23 serisinde yeşil çizgi muhabbeti daha bu yıl başladı. Acaba neden? Olofobik ekran muhabbetine bile değinmiyorum. Burada açan birisi olmuş. Yabancı forumlarda da aynı şey devam ediyor.
Pil sağlığı %100 yazsa bile opsiyonel galiba. Aşağıya ek olarak yazılım sağlığı getirin diye Samsung'a geri bildirimde bulunalım bence.
@Simon, @Violett, acaba cihazlarda anakart kalitesinden mi ödün veriyorlar? S23 Plus, S23 Ultra, S24 Ultra ve S25 serisi falan kullanıp böyle problem hiç yaşayan var mıdır?