Rehber S24 Plus vs 14T Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 778
  • Etiketler Etiketler
    pro s24

7 yılı tamamlayamama ihtimaline ben de katılıyorum. Bahsettiğiniz üzere Ultra'da bile kronik bazı sorunlar var ki buna hakkı yok Samsung'un. Hatırı sayılır bir para bayılmışım ben. "Android'in en iyi amiral gemisi" ve "yeni bir çağ" diye reklamını yapıp cihaza da böyle bir paha biçmişsen hata yapma lüksün yok. Yaptığın hatayı da çıkıp "özellik olarak ekledik biz onu ya, kusur değil o" şeklinde savunma bari. Çoğu Samsung kullanıcısının konu eleştirmek olunca ya sesi pek çıkmıyor ya da ben denk gelmiyorum. Öte yandan, değindiğiniz Xiaomi'ye şans verme işine ise pek sıcak bakamıyorum ben, diğer Çinliler ile yarışsın onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerayı bilmem ama Xiaomi'yi daha başarılı buluyorum. Artık Çin markaları hariç tüm marka, modeller birbirine benzemeye başladı. Google mesajlar kısmına gelirsek rcs yüzünden geçti Samsung. Bence kötü oldu, Samsung mesajlara rcs desteği gelebilirdi.

Bende bakamıyorum ama zamanında böyle AMD'ye söyler Intel överdik. Sonra ülkenin yarısı AMD kullanır ve över oldu. Yine benzer bir şey olacak gibime geliyor. Ben bu kronik sorunları olan cihazı elimde ne kadar güzel olsa da barındırmam. Kendi kullandığım S24 Ultra cihazım şu an ilanda. Bence 7 yılı çıkarabilirse sadece S24 ve Plus çıkarır gibime geliyor. O da farklı bir ekran arızası sürprizi olmazsa.

Xiaomi reklamı kaldırması lazım, telefona reklam koymak nedir yahu?

Xiaomi reklamı kaldırması lazım, telefona reklam koymak nedir yahu?

Katılıyorum ama reklam işini biraz değiştirmişler gibime geldi. Zira hem demo hem de normal cihazların ikisinde de sistem uygulamalarında reklam göremedim. Ve ayarlarda tek tuşla açıp kapatabileceğin reklam butonu koymuşlar. En azından öncekine nazaran biraz daha iyi. Microsoft işi gibi olmuş ama bence kökünden kaldırmaları daha iyi olur. Kapatmak için tuş konulması bile saçma.

Sistem yazılımlarının mahremiyet sorunları var, çine veri aktarıyor. Ben hepsini sildim.

Üst düzey Xiaomi modellerinde en ufak reklam yok hatta 14t Pro kullanan biri olarak hiç reklama denk gelmedim.

İfadeler: 409
Üst düzey Xiaomi modellerinde en ufak reklam yok hatta 14t Pro kullanan biri olarak hiç reklama denk gelmedim.

Evet bu telefonu yakından pek inceleyemedim doğrusu ama tüm kullanıcıları OS ile ilgili bir tane bile şikayette bulunmamış. Daha üst modeli ben kullanıyorum bende de yok. Normalde mesajı beğendiğim gün size yanıt vermiştim ancak sitede sorun olduğu için gitmemiş. İnsanlar alt markaları kullanıp Xiaomi çöp gibi söyleyişlerde bulunuyorlar. Kullandıkları telefonlar da hep alt marka ya da alt markaların kronik sorunlu modelleri oluyor.

Xiaomi'nin sorunu reklam değil. Optimizasyonu ve pil-ısı yönetimi çok kötü Xiaomi arayüzünün. Kamera konusunda kamera yazılımından ötürü S24+ önde gözümde. Pil olarak Exynos verimlilik sorununa sahip değil, neredeyse Snapdragon kadar kaliteli diyebilirim. Zaten işlenme aşamasına bakarsanız aşırı uç nokta kullanılmış sadece ön yargı var. Ekran olarak da S24+ önde tabii ki. 14t Pro 144Hz dışı fark veremiyor o da 120 ile 144'ün farkını anlamak için titan olmak lazım. Kasa ve hızlı şarj olarak bir artısı var 14T Pronun. Zaten o konudada samsung rezil halde, hızlı şarj koymamak için direniyor. Bu arada şuanda 14T Pro 34bin tlye kadar düşmüş, belki bakılabilir cihaz ama S24+ ile aynı fiyattayken kesinlikle S24+ daha tercih edilebilir bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…