araştırdıktan sonra gayet mutlu bir şekilde aldım oysa. QHD+ kullanmamanın çözüm olması üzücü. telefonun maksimum verimini almak istiyorum, o kadar para vermişken bir yerlerden kısmak gereksiz geliyor. wipe cache işlemi yapacağım, ve yakınımdaki samsung merkezine gidip göstereceğim sanırım. 7-8 saatlere hatta 10 saatlere çıkanlar o süreleri nasıl alıyor acaba? bazıları yüksek ayarda kullanıyorum da diyor

orijinal 25 watt ile 1 saatte şarj oluyor, 45'e ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkür ederim

Sizce pil korumasını adaptiften temele almalı mıyım? Yatmadan şarja takıp sabah şarjdan alıyorum

Exynos islemcinin bostaki pil tuketimiyle Android birlesince telefon ekran kapaliyken hatri sayilir derecede pil yiyor. Aslinda ekran suresine ek olarak pil deneyimine etki eden en buyuk kriterlerden birisi de bu. Birde bunlar kucuk ekranlar zaten QHD ile FHD arasinda pek bir fark hissedilmiyor kalite olarak. Bahsettiginiz 3 seyi yapmak da bir cozum sunmaz maalesef ugrastiginizla kalirsiniz. S24+ ile 8-10 saatler pek mumkun degil. O sureleri aldigini soyleyen ya yalan soyluyordur ya da cihazdaki her seyi kismistir.

@michaelscarn, belli bir kullanimdan baska ekran suresi gormedigim icin ben farkli bir yol cizemiyorum sahsen. Kesin bir anormallik de goremiyorum. Eger gercekten rahatsiz oluyorsaniz ya dediginiz gibi cihazin ozelliklerinden kiracaksiniz ya da cihaz degiseceksiniz.