S24+ şarjı hızlı gidiyor

Bu durumda işi zamana bırakıp kullanıma devam mı etmeli yoksa satın alımdan 17 gün geçtiği için değişim/garanti işleriyle mi uğraşmalı sizce?

Bence kullanmaya devam et, tabii çok rahatsız etmiyorsa. Ama ekranı FHD+ alırsan pil için daha iyi olur.

Exynos islemcinin bostaki pil tuketimiyle Android birlesince telefon ekran kapaliyken hatri sayilir derecede pil yiyor. Aslinda ekran suresine ek olarak pil deneyimine etki eden en buyuk kriterlerden birisi de bu. Birde bunlar kucuk ekranlar zaten QHD ile FHD arasinda pek bir fark hissedilmiyor kalite olarak. Bahsettiginiz 3 seyi yapmak da bir cozum sunmaz maalesef ugrastiginizla kalirsiniz. S24+ ile 8-10 saatler pek mumkun degil. O sureleri aldigini soyleyen ya yalan soyluyordur ya da cihazdaki her seyi kismistir.

@michaelscarn, belli bir kullanimdan baska ekran suresi gormedigim icin ben farkli bir yol cizemiyorum sahsen. Kesin bir anormallik de goremiyorum. Eger gercekten rahatsiz oluyorsaniz ya dediginiz gibi cihazin ozelliklerinden kiracaksiniz ya da cihaz degiseceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…