S24+ Techolay forumundaki blokları genişletince çöküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 491
  • Etiketler Etiketler
    techolay

3586

Uzman
Makaleler
33
Linkini verdiğim konudaki mesajı genişlettiğimde telefon çöküyor. Ayrıca başka bir konuda da çökmüştü. Neden böyle oluyor? Başka telefondan girdiğimde herhangi bir sorun olmuyor.

Tarayıcı ile ilgili olabilir.
Chrome ve VIA tarayıcıda denedim ikisi de çöktü. Telefon çöküyor demişim ama yanlış yazmışım tarayıcı çöküyor.

Chrome ve VIA tarayıcıda denedim ikisi de çöktü. Telefon çöküyor demişim ama yanlış yazmışım tarayıcı çöküyor.
Mantıksız bir çözüm belki ama ben olsam denerdim. Cihazı yeniden başlatma imkaniniz var mı?

Mantıksız bir çözüm belki ama ben olsam denerdim. Cihazı yeniden başlatma imkaniniz var mı?
Her gece telefon kendini otomatik yeniden başlatıyor ve bu olay birkaç haftadır var. Şimdi de yeniden başlattım ama sorun hala devam etmekte.

İfadeler: 442
Her gece telefon kendini otomatik yeniden başlatıyor ve bu olay birkaç haftadır var. Şimdi de yeniden başlattım ama sorun hala devam etmekte.
Anlam veremedim valla.

Bende bir sorun olmadı. Ekran kaydı ekleyemiyorum. Tarayıcıyı kaldırıp baştan yükler misiniz? Ve varsa Android web wiew i güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…