Selam. Kablosuz şarj özelliği olan, kapasitesi fazla, S24 Ultra telefon için bir powerbank önerebilir misiniz?

Varta Wireless modellerini tercih edebilirsiniz, güvenlik sertifikaları ile telefonuma zarar verir mi korkunuz olmaz.
Ayrıca köklü ve bu sektörde adını duyurmuş bir markadır, bende 20000'lik ama kablosuz şarj desteği olmayan bir model kullanıyorum ve memnunum.
Uçakla sık sık ziyaret ediyorsanız uçuş güvenliğini garanti eden sertifikaları da var, Varta'yı şiddetle tavsiye ederim.

Varta Wireless modellerini tercih edebilirsiniz, güvenlik sertifikaları ile telefonuma zarar verir mi korkunuz olmaz.
Ayrıca köklü ve bu sektörde adını duyurmuş bir markadır, bende 20000'lik ama kablosuz şarj desteği olmayan bir model kullanıyorum ve memnunum.
Uçakla sık sık ziyaret ediyorsanız uçuş güvenliğini garanti eden sertifikaları da var, Varta'yı şiddetle tavsiye ederim.
Bu tarz ürünlerde Mcdodo, Baseus gibi çin malı ürünlerin, yok çok hızlı şarj desteği var mış, yok ekranı var mış gibi kandırmacalarına kapılıp alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu tarz ürünlerde Mcdodo, Baseus gibi Çin malı ürünlerin, yok çok hızlı şarj desteği var mış, yok ekranı var mış gibi kandırmacalarına kapılıp alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yani bu markalar ile pek etkileşime girilmemesini bende temenni ediyorum, çünkü bu kategorideki ürünlerde çok titiz ve dikkatli olmak gerekiyor ne kendi güvenliğini ne de başkasının güvenliğini tehlikeye atmaya gerek yok.
Artı olarak Varta bu konuda gerçekten başarılı işlere imza atıyor üzmeyecektir modelleri.