S24 Ultra rootlanır mı?

moli

Uzman
Yer
İzmir
One UI 7 kullanıyorum şu an ama fazlasıyla sıkıldım. Eski telefonlarımda hep bir root/rom işlemi yaparak farklı şeyler denerdim. Şimdi ise rootlamayı düşünüyorum, neden bunu yapıyorum'un birinci nedeni ise Google One'a para vermek istemiyor oluşum. Rootlayıp modül indirerek sınırsız Google Fotoğraflar yedeklemesi alabiliyorum ve bunun gibi birçok şey var. Sizce rootlamalı mıyım? Ayrıca bir developer yeni romları buildleyeceğini söyledi onunda katkısı var. Ayrıca Samsung ekosistemi cihazları kullanıyorum (Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 6)

One UI 7 kullanıyorum şu an ama fazlasıyla sıkıldım. Eski telefonlarımda hep bir root/rom işlemi yaparak farklı şeyler denerdim. Şimdi ise rootlamayı düşünüyorum, neden bunu yapıyorum'un birinci nedeni ise Google One'a para vermek istemiyor oluşum. Rootlayıp modül indirerek sınırsız Google Fotoğraflar yedeklemesi alabiliyorum ve bunun gibi birçok şey var. Sizce rootlamalı mıyım? Ayrıca bir developer yeni romları buildleyeceğini söyledi onunda katkısı var. Ayrıca Samsung ekosistemi cihazları kullanıyorum (Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 6)

Knox sayacı artabilir, belki @Heribert Yavuz daha fazla şey biliyordur.

Bence hem root hem de ROM atmalısınız telefona. Telefon hem şaha kalkar, hem de yazılım özgürlüğünüz olur. Ancak unofficial ROM olacağından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz, bunları göze almanız lazım.

Telefon zaten şahta, sadece kameraya üzülüyorum biraz zor olacak kamerasız. ROM belki atmayabilirim ama root kesinlikle atmak istiyorum şu anlık.

Knox sayacı artabilir, belki @Heribert Yavuz daha fazla şey biliyordur.

Knox sayacının artışından etkilenen uygulamaları kullanmıyorum.

Knox sayacı her türlü artaçak. ROM konusunda derleme ROM beklemeniz lazım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum, yeni nesil cihazlar sadece 64 Bit destekliyor bundan dolayı GSI ROM bulsanızda boot etme oranı düşük.
64 Bit destekleyen Pixel 7 Pro ile denemiştik açılış ekranında kalıyordu bütün GSI ROM'lar.

Knox sayacı her türlü artaçak. ROM konusunda derleme ROM beklemeniz lazım. Yanlış bilgi vermek istemiyorum, yeni nesil cihazlar sadece 64 Bit destekliyor bundan dolayı GSI ROM bulsanızda boot etme oranı düşük.
64 Bit destekleyen pixel 7 Pro ile denemiştik açılış ekranında kalıyordu bütün GSI ROM'lar.

Pixel 7 Pro'da şu an desteklenen birkaç ROM var. GSI ROM kuracağımı zannetmiyorum dediğim gibi bir developer bugün lineage buildleyecekmiş. Tek sıkıntı kamera.

Knox sayacı atacak, garanti dışı kalacak diye biliyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt