S24+ vs S25+

yukarıdaki mesajda da s24'ün sorunlu olduğunu söylyorlar. Ne diyorsunuz bu konuda?
Yani bu yorumu da S24 ile yazıyorum. Hatta iki tane hat takılı şu anda. Telefonların hiçbirinin çekmediği yere de gittim, çektiği noktalarda diğer cihazlarla bir fark hissetmedim. Başkasının yaşadığı soruna bir şey diyemem ama benim öyle bir sorunum hiç olmadı.

2 haftadır annem kullanıyor ve arama ve mobil veri mevzusundan şikayetçi. Arkadaşımdaki S24+ da aynı sorunlara sahip Exynos'la alakalı olabilir ya da Samsung'un anten tasarımıyla. @ADueCarmen S24+ yerine S25 almak bence bu sorunlar olmasa bile daha mantıklı. Hem zaten 11'den geçeceksiniz benzer boyuttalar.

Operatör aynı mı?

Takılan simkart bile aynı zaman farkı o yüzden oluştu.

2 hafta sonra S24 FE almak istiyordum. Bunu görünce kaçınmaya başladım doğrusu.

Hocam anneniz de bizim tayfadan o zaman, teknolojiye meraklı sanırım. Şimdi bu doğru bir ölçüm değil. İkisiyle de test yapın, hız ölçün, elle tutulur bir sonuç atın. Gerçekten ben de merak ediyorum. Benim elimde olsa başka cihaz ben yapacağım ama bendeki tüm cihazlar Exynos. Eğer doğruysa bundan sonra ona göre önereceğim.
Biri bir diş biri 4 diş diye bir ölçüm olmaz.

S25+ ama çok da gerek yok. S25+ bütçe yetiyorsa alın direkt.

2 hafta sonra S24 FE almak istiyordum. Bunu görünce kaçınmaya başladım doğrusu.
Ben hiç yaşayan görmedim FE’de. S24’de olanı gördüm.

S25+ ama çok da gerek yok. S25+ bütçe yetiyorsa alın direkt.

Ben hiç yaşayan görmedim FE’de. S24’de olanı gördüm.
S24 serisindeki ufak sorunlar ve gelcekteki performansının S25'e göre daha hızlı düşecek olması sanırım S25 serisi aldırtacak bana. Orda da iP11'e boyut olarak çok benzediği için S25 alma taraftarıydım ama onda da 25W hızlı şarj var mış S25+'da 45W var. Ayrıca 900mAh daha yüksek pil var. Bilemiyorum :/

Madem bu kadar para veriyorum ilerde S25+ 1 günü çıkarabilirken S25 ucundan çıkaramayacak gibi geliyor 3 sene sonra falan.

Eki Görüntüle 154038

Ayrıca S25+'ın fiyatı daha düşer mi? ufaktan sabitleniyor gibi
Eylül-Kasım ayına kadar düşmez.
S25+ kullanıcısı olarak, başta epey çile çektirdi. Özellikle şarj tüketimi rezaletti. Yazılımla bozdukları belliydi. Bugünlerde maksimum QHD çözünürlüğünde 12 saat açık ekran süresi alıyorum. S24+ tavsiye etmem çünkü Exynos 2400, Snapdragon Elite kadar stabil ve termal soğutması başarılı bir işlemci değil. Düzelmeyen şebeke sorunları bir yana, aynı pil ile S25 Plus'tan yarı yarıya daha düşük ekran süreleri alması trajikomiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…