yukarıdaki mesajda da s24'ün sorunlu olduğunu söylyorlar. Ne diyorsunuz bu konuda?
Yani bu yorumu da S24 ile yazıyorum. Hatta iki tane hat takılı şu anda. Telefonların hiçbirinin çekmediği yere de gittim, çektiği noktalarda diğer cihazlarla bir fark hissetmedim. Başkasının yaşadığı soruna bir şey diyemem ama benim öyle bir sorunum hiç olmadı.

Bunu birkaç yerde daha okumuştum. Tuhaf.

Yurt dışı cihazı Xiaomi 13 Ultra.

xiaomi13ujpg.webp

TR cihazı s24.

s241.webp

Doğrudur, internet hızı ölçünce eğer (aynı operatör olmak koşuluyla) birinde daha az çıkıyorsa o zaman anlam ifade eder. Karşı çıkmıyorum, böyle bir şey yaşadınız mı? Ya da telefondan kaynaklı aramama gibi sorunlar?

2 haftadır annem kullanıyor ve arama ve mobil veri mevzusundan şikayetçi. Arkadaşımdaki S24+ da aynı sorunlara sahip Exynos'la alakalı olabilir ya da Samsung'un anten tasarımıyla. @ADueCarmen S24+ yerine S25 almak bence bu sorunlar olmasa bile daha mantıklı. Hem zaten 11'den geçeceksiniz benzer boyuttalar.

Takılan simkart bile aynı zaman farkı o yüzden oluştu.

2 haftadır annem kullanıyor ve arama ve mobil veri mevzusundan şikayetçi. Arkadaşımdaki S24+ da aynı sorunlara sahip Exynos'la alakalı olabilir ya da Samsung'un anten tasarımıyla. @ADueCarmen S24+ yerine S25 almak bence bu sorunlar olmasa bile daha mantıklı. Hem zaten 11'den geçeceksiniz benzer boyuttalar.

2 hafta sonra S24 FE almak istiyordum. Bunu görünce kaçınmaya başladım doğrusu.

Hocam anneniz de bizim tayfadan o zaman, teknolojiye meraklı sanırım. :) Şimdi bu doğru bir ölçüm değil. İkisiyle de test yapın, hız ölçün, elle tutulur bir sonuç atın. Gerçekten ben de merak ediyorum. Benim elimde olsa başka cihaz ben yapacağım ama bendeki tüm cihazlar Exynos. Eğer doğruysa bundan sonra ona göre önereceğim.
Biri bir diş biri 4 diş diye bir ölçüm olmaz.

Selam. 5 yıldır iPhone 11 64 GB kullanıcısyıım pil sağlığı %76.

Artık telefon değiştirmek istiyor hem kastığından dolayı hem de hafıza yetmiyor. ileride sorun yaşamamak için 256 GB telefon alacağım.

Kullanım senaryom -> Günlük kullanım. Oyun vs oynamam telefonu zorlayacak bir şeyler yapmam. Max dizi video izlerim arada video çekerim fotoğraf çekerim sosyal medyada takılırım o kadar.

Yeni Apple'lardan IP16'ya ya baksam 65k. En üst seviye olmayan bir telefon için o kadar vermek istemiyorum. İP16E'ye baksam 50k. Aslında fena değil ama MagSafe olmaması, tek kamera olması, zaten iPhone 11'de olan çentiğin ekranda bulunması, telefonun yeni hissettirmemesi de 16e almamı engelliyor. Ekosistem olarak da sadece AirPods Pro V2 sahibiyim de onu da satarım artık yapacak bir şey yok.

Android kısmına gelince de S24+39k. S25 43-45k. S25+ 49k. Burada bu üçü arasında kaldım. Kamera neredeyse farkları yok. Ekran olarka da öyle. Biliyorum S25 ailesinde çok daha iyi bir işlemci var. Uzun kullanımda çok daha iyi sonuç verecektir ilerleyen yıllarda ama 10k fazladan vermeye de değer mi yani. One UI 7'de geldi zaten. S24+ mantıklı gelmeye başladı bayağı. S25+'a o parayı verebilirim ama cidden gerek var mı bilemiyorum. Yenilenmiş S24+'lar 35K'ya bile var neredeyse yani.

iPhone 15 de olabilecek bir seçenek ama onda da Apple yapay zekası yok. Gerçi yapay zeka da biraz tırt çıktı dünki sunum da kötü geçti ama bilemiyorum farklılık istiyorum sanırım biraz o yüzden 15 yokmuş gibi davranıcam sanırım.
S25+ ama çok da gerek yok. S25+ bütçe yetiyorsa alın direkt.

2 hafta sonra S24 FE almak istiyordum. Bunu görünce kaçınmaya başladım doğrusu.
Ben hiç yaşayan görmedim FE’de. S24’de olanı gördüm.

S25+ ama çok da gerek yok. S25+ bütçe yetiyorsa alın direkt.

Ben hiç yaşayan görmedim FE’de. S24’de olanı gördüm.
S24 serisindeki ufak sorunlar ve gelcekteki performansının S25'e göre daha hızlı düşecek olması sanırım S25 serisi aldırtacak bana. Orda da iP11'e boyut olarak çok benzediği için S25 alma taraftarıydım ama onda da 25W hızlı şarj var mış S25+'da 45W var. Ayrıca 900mAh daha yüksek pil var. Bilemiyorum :/

Madem bu kadar para veriyorum ilerde S25+ 1 günü çıkarabilirken S25 ucundan çıkaramayacak gibi geliyor 3 sene sonra falan.

Eki Görüntüle 154038

Ayrıca S25+'ın fiyatı daha düşer mi? ufaktan sabitleniyor gibi
Eylül-Kasım ayına kadar düşmez.
S25+ kullanıcısı olarak, başta epey çile çektirdi. Özellikle şarj tüketimi rezaletti. Yazılımla bozdukları belliydi. Bugünlerde maksimum QHD çözünürlüğünde 12 saat açık ekran süresi alıyorum. S24+ tavsiye etmem çünkü Exynos 2400, Snapdragon Elite kadar stabil ve termal soğutması başarılı bir işlemci değil. Düzelmeyen şebeke sorunları bir yana, aynı pil ile S25 Plus'tan yarı yarıya daha düşük ekran süreleri alması trajikomiktir.
Screenshot_20250609_181029_Device care.webp