S24 serisindeki ufak sorunlar ve gelcekteki performansının S25'e göre daha hızlı düşecek olması sanırım S25 serisi aldırtacak bana. Orda da iP11'e boyut olarak çok benzediği için S25 alma taraftarıydım ama onda da 25W hızlı şarj var mış S25+'da 45W var. Ayrıca 900mAh daha yüksek pil var. Bilemiyorum :/

Madem bu kadar para veriyorum ilerde S25+ 1 günü çıkarabilirken S25 ucundan çıkaramayacak gibi geliyor 3 sene sonra falan.
Bence S25+’a çıkmaya çalışın. Bu sürekli alınan bir şey değil. Alınacaksa sağlam alınmalı.

S24 serisindeki ufak sorunlar ve gelecekteki performansının S25'e göre daha hızlı düşecek olması sanırım S25 serisi aldırtacak bana. Orada da IP11'e boyut olarak çok benzediği için S25 alma taraftarıydım ama onda da 25W hızlı şarj var mış S25+'da 45W var. Ayrıca 900mAh daha yüksek pil var. Bilemiyorum :/

Madem bu kadar para veriyorum ileride S25+ 1 günü çıkarabilirken S25 ucundan çıkaramayacak gibi geliyor 3 sene sonra falan.

45W önemli değil de 900 mAh gerçekten önemli. Düz modeli boş verin zaten, Plus modele alışırsınız keyifli gelir 2 hafta sonra. Ya S24+ ya S25+. Ben illa küçük cihaz istiyorum demedikten sonra gerek yok.

S24 serisinin sorunlu olduğunu düşünmesem de alabiliyorsanız S25+ alın. 1 sene daha güncel kalırsınız.

Hocam anneniz de bizim tayfadan o zaman, teknolojiye meraklı sanırım. :) şimdi bu doğru bir ölçüm değil. İkisiyle de test yapın, hız ölçün, elle tutulur bir sonuç atın. Gerçekten ben de merak ediyorum. Benim elimde olsa başka cihaz ben yapacağım ama bendeki tüm cihazlar Exynos. Eğer doğruysa bundan sonra ona göre önereceğim.
Biri bir diş biri 4 diş diye bir ölçüm olmaz.

Buyurun hocam.

Mi 13 Ultra Çin cihazı.

mi13ultra1.webp

Mi 10 5G TR cihazı.

mi105g.webp

S24 TR cihazı.

s2411.webp

S24 sebepsizce test başlarken 4G+ yazan kısımdan H+ a düşüyor. Simler aynı ortam aynı.

S24 serisindeki sorunlar ultrada yoktur herhalde. İşlemcisi farkılı. Gerçi ne bileyim kalem vs ilgimi çekmiyor ve telefon daha ağır.

S24 Ultra da SD 8 gen 3 var. Exynos işlemci yok kendisinde. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama bakıldığında S25 serisi daha mantıklı olur. Ama başka firmaların telefonlarınıda bakabilirsin. (Xiaomi 15 magic 7 Pro gibi)

Xiaomi 15'e özellikle batarya önemli ise bakabilirsin. Boyut olarak 6.3 inç üzeceğini düşünmüyorum. 6.1 inçlik telefonla bile çok rahat dizi film izleniyor.

Kişisel tavsiyem exynoslu Samsung cihazlara bulaşmayın. Kullananlar ölümüne savunup bir şey yok diyerek insanlara aldırıyor sonra ısınma, pil tüketimi ve şebeke sorunlarından dolayı alanlar mağdur oluyor.