Bütçe
40.000 TL

pusat_58

Uzman
S25 ya da S24 alacağım, bütçem 40.000 TL. Instagram'a Reels, hikâye, resim atarken iPhone'lar gibi kaliteli yükleniyor mu, bu problem çözüldü mü? S20 FE kullanıyorum, S24 ya da S25'e geçmeye değer mi, özellikle kamera açısından? Isınma problemi var mı? Çok oyun oynamam, haftada 1-2 saat, genelde sosyal medyada takılırım.

S25 ya da S24 alacağım, bütçem 40.000 TL. Instagram'a Reels, hikâye, resim atarken iPhone'lar gibi kaliteli yükleniyor mu, bu problem çözüldü mü? S20 FE kullanıyorum, S24 ya da S25'e geçmeye değer mi, özellikle kamera açısından? Isınma problemi var mı? Çok oyun oynamam, haftada 1-2 saat, genelde sosyal medyada takılırım.
Net şekilde S25.

Şahsen S25 ön kamerasına bayıldım, S24 Ultra'dan bile daha iyi. Ben S24 Ultra alacaktım bu hafta sonu fakat kafamda kararsızlık oluştu şu an çünkü mağazada deneyimledim. Yan yana S25'in çekimi, abimdeki iPhone 16 Pro Max'e çok benziyor. 16 Pro Max yanımda yoktu ama çok benzettim.

Kısmet olursa, bu Ağustos'ta ben de, yaklaşık 9 yıldır kullandığım LG Q6'ten S25 Ultra'ya geçeceğim. Android'den 2018'den beri güncelleme almıyor; çağ dışı kaldı telefon resmen. Aslında daha kullanmaya devam edecektim fakat İşCep'ten gelen, uygulamanın, Android 9'dan öncesine sahip işletim sistemlerini artık desteklemeyeceğini belirten bildiri üzerine bu kararı aldım. Sizinki şimdiden hayırlı olsun hocam...

S25 çok daha gelişmiş.