16e'yi telefon yerine koyup da S25 FE ile kıyaslamak hata, bırak ki rakip olsun. S24 FE zaten 16e'den iyi bir telefondu, S25 FE'nin daha ucuz olacağı da kesin. GPU'sunun yarısı olmayan telefon iyi oluyor, ekranı 60 hz olan kamerası olmayan telefon iyi oluyor, Exynos 2400 ile geldi diye S25 FE yarışamıyor. Güzel şaka.
Samsung S25 FE'ye 25-30 arası fiyat çeksin, satmaya devam etsin. Diğer türlü işi zor. 35'e kadar yine kurtarır tarafı var.
16E'yi telefon yerine koyup da S25 FE ile kıyaslamak hata, bırak ki rakip olsun. S24 FE zaten 16E'den iyi bir telefondu, S25 FE'nin daha ucuz olacağı da kesin. GPU'sunun yarısı olmayan telefon iyi oluyor, ekranı 60 Hz olan kamerası olmayan telefon iyi oluyor, Exynos 2400 ile geldi diye S25 FE yarışamıyor. güzel şaka.
Eğer elindeki telefondan internete girecek kadar teknoloji okur yazarlığı varsa, hangisi iyiyse onu alır. Başkasının cahil olması gerçekleri değiştirmiyor. Dünya da düz değil mesela.
Diyenlere söyleyebilirsiniz, ben 2400e 2400'den bazı konularda daha iyi de demedim, 2400 daha iyi de demedim. 2400e ve 2400 arasında neredeyse fark olmadığı doğru ama Samsung iki sene üst üste S serisi cihazını aynı işlemciyle yollamaz. Bu işin doğrusu 2500 olmalıydı ama görünen anlaşılan 2400 veya 2400e ile geleceği, muhtemelen hemen hemen aynı işlemci de olsa 2400 ile yollayacaklar.
M4'lü iPad'lerden pahalı tablet çıkartmak büyük hata olmuş. Bakıldığında S10 serisiyle ciddi fiyat farkı var, halbuki işlemci değişikliği yapılıp geçilmiş. 11" S11'de olan bataryayı, Honor 7" bile olmayan telefonlarına koyuyor. İncelte incelte nereye kadar? Bu yol, yol değil.
M4'lü IPad'lerden pahalı tablet çıkartmak büyük hata olmuş. Bakıldığında S10 serisiyle ciddi fiyat farkı var, halbuki işlemci değişikliği yapılıp geçilmiş. 11" S11'de olan bataryayı, Honor 7" bile olmayan telefonlarına koyuyor. İncelte incelte nereye kadar? Bu yol, yol değil.