Detaylar
Kim cevapladı?Honor kaliteli paneller kullaniyor ve orta segmentte bile telefoto kamera sunuyor. PWM sorununu da ilk sallayan firma oydu. Yani hala yeniliklere calisan bir firma ve ulkemizde de F/P. Honor 90 ile yakaladiklari basari sonrasi burada bir kitle edindiler kendilerine. Samsung'dan iyi ilerledikleri kesin. Guzel tercih olur.Ben A70 deneyimimden sonra yine A serisi cihaz veya FE serisi cihaz almaya yöneleceğim, Honor orta segment cihaz getirirse onları da düşünebilirim ama şimdilik acelesi yok.
- Makaleler
- 1
Benim kullanımım için amoled panel, uzun ekran süresi, iyi işlemci ve kamerayı da konuşursak idare edecek ana lens ve geniş açı kamerasına sahip bir cihaz yeterli olur, bu kriterlere göre cihaz bakacağım.Honor kaliteli paneller kullaniyor ve orta segmentte bile telefoto kamera sunuyor. PWM sorununu da ilk sallayan firma oydu. Yani hala yeniliklere calisan bir firma ve ulkemizde de F/P. Honor 90 ile yakaladiklari basari sonrasi burada bir kitle edindiler kendilerine. Samsung'dan iyi ilerledikleri kesin. Guzel tercih olur.
1 veya 1.5 maaşı gözden çıkarırım telefon için ama gereksiz gelmeye başladı artık telefon muhabbeti.
Benim cihaza Deji batarya falan taksam 2 sene dâhâ rahat gider ama cihazım performans olarak tatmin etmez, harici aradığım çok şey yok.
Düz model S25'e 8 Elite ve 4000 mAh ikilisinin koyulması fikrini kim verdi
?
mr.esat
Üstün
Son nesillerde benzer bir batarya kapasitesi var.Düz model S25'e 8 Elite ve 4000 mAh ikilisinin koyulması fikrini kim verdi?
GalagodoşRemzi
Uzman
Merhabalar, Xiaomi 15 proyu sanırsam yurt dışı kullanıyorsun. Türkiye ye gelmesini dört gözle bekliyorum, umarım gelir. Yazılımın yanında artık sağlam bir donanımında olması lazım ki, uzun yıllar güncelleme alacak telefonlar uzun gitsin. Bende çinli markaları seviyorum bu yüzden. 15 serisi gerçekten çok güzel olmuş. Türkiye ye gelirse almayı düşünüyorum yurt içi garantili Xiaomi 15 proyu. Telefondan memnunmusun genel olarak, memnun etmediği yönleri var mı merak ettim, genel bir açıklama duymak güzel olur senden, teşekkür ederim şimdiden.S24U kullanıp Xiaomi 15 Pro dönen biri olarak aşağıdaki konu da olan yorumum sonuna kadar hala aynı. Reddit, YouTube ve karşılaştırma sitelerinde ki tartışmaların tamamı S25 serisinin rezillik olduğunu söylüyor. Tüm serisinde Snapdragon kullanması da göz boyamaya çalışmasının en büyük işareti. S24 serisi de S25 serisi de bu donanımla 7 yılı çıkaramayacak. Başkasının saçmaladığı iki tane optimizasyon cümlesi de umurumda bile değil.
Apple telefon çıkardığında dünya gündemini meşgul ediyor.
Türkiye dışında kimsenin umurunda bile değil. 14 Pro Max sonrasında Apple, S22 Ultra sonrasında da Samsung bitti. Daha iki gün önce işlevini bile bilmeyen insanlar şu an titreye titreye yapay zeka demekten kudurmuş durumdalar. Ayıp denen bir şey var olm telefon bu. Biri gider 10 kişi daha gelir. Zamanında AMD yanıyor Intel serin çalışıyor diye insanların başının etini yiyen neredeyse herkes şu an AMD'ye kaymış durumda. İnsanlar dürüst olmaktan çok artık kendini havalı olduğunu zannettiği için mi orasını bilemem. Ama...
- Makaleler
- 7
Daha S25 Edge modeli var, korkarım onda 3300 mAh kapasiteli pilden bahsediliyor.Düz model S25'e 8 Elite ve 4000 mAh ikilisinin koyulması fikrini kim verdi?
Merhaba, Xiaomi 15 Pro'yu sanırsam yurt dışı kullanıyorsun. Türkiye'ye gelmesini dört gözle bekliyorum, umarım gelir. Yazılımın yanında artık sağlam bir donanımında olması lazım ki, uzun yıllar güncelleme alacak telefonlar uzun gitsin. Bende Çinli markaları seviyorum bu yüzden. 15 serisi gerçekten çok güzel olmuş. Türkiye'ye gelirse almayı düşünüyorum yurt içi garantili Xiaomi 15 Pro'yu. Telefondan memnun musun genel olarak, memnun etmediği yönleri var mı merak ettim, genel bir açıklama duymak güzel olur senden, teşekkür ederim şimdiden.
15 serisinden kesin olmamakla beraber global için sertifikasını alanlar var. Kesin gelecekler var ama rahat 1 ay daha bekletecek. Buraya inceleme yazmayı düşünmüştüm baktım kıymet bilinmiyor söz dinlenmiyor sonra vazgeçtim. Birkaç gün içinde tekrar yanıtlar ya da konu açarsanız Reddit'te yaptığım kendi incelememi gönderirim. Şimdiden söyleyim S25 serisini aşırı merakla yakından bekledim. Kötü çıkacağını bildiğimden bu telefonu aldım. Forumda geçmişte o kadar Xiaomi'ye karşı genel olarak iğneleyici yorumlarım vardı. Deneyimledikten sonra hepsi uçup gitti. Memnun etmeyen hiçbir yanı yok aksine artısı var. Hem pili güzel gidiyor hem de soğutması sayesinde ısınmıyor.
Aşağıdaki test Samsung ile ilgili diğerleri de 15 Pro ile alakalı. Kafanızda soru işareti varsa konu açıp o şekilde sormanız daha iyi olacaktır. Videolardan bile hangisinin daha iyi olduğu net olarak belli.
GalagodoşRemzi
Uzman
15 serisinden kesin olmamakla beraber global için sertifikasını alanlar var. Kesin gelecekler var ama rahat 1 ay daha bekletecek. Buraya inceleme yazmayı düşünmüştüm baktım kıymet bilinmiyor söz dinlenmiyor sonra vazgeçtim. Birkaç gün içinde tekrar yanıtlar ya da konu açarsanız Reddit'te yaptığım kendi incelememi gönderirim. Şimdiden söyleyim S25 serisini aşırı merakla yakından bekledim. Kötü çıkacağını bildiğimden bu telefonu aldım. Forumda geçmişte o kadar Xiaomi'ye karşı genel olarak iğneleyici yorumlarım vardı. Deneyimledikten sonra hepsi uçup gitti. Memnun etmeyen hiçbir yanı yok aksine artısı var. Hem pili güzel gidiyor hem de soğutması sayesinde ısınmıyor.
Aşağıdaki test Samsung ile ilgili diğerleri de 15 Pro ile alakalı. Kafanızda soru işareti varsa konu açıp o şekilde sormanız daha iyi olacaktır. Videolardan bile hangisinin daha iyi olduğu net olarak belli.
Buraya inceleme atmanı çok isterim, veya başka yerlerde incelemeni yazdıysan yarın konu açar etiketler konuşuruz seninle Xiaomi yerinde, kesin Türkiye ye gelecekse isterse birkaç ay sonra gelsin ben sonra alacağım zaten ama gelmeme ihtimalide yüksek, belki 16 serisini bekleme ihtimalim bile var. Bende samsung serisi kötü gelecek diye 15 serisine yöneldim, özellikle donanım tarafında. Pil durumunda gerçekten çok güzel bir yükseliş olmuş gerçekten, kamera zaten mükemmel. Bende xiaomi kullanıcısıydım kırılmasa şuan kullanırdım hala, ve bir sıkıntını görmedim, özellikle dile getirilen yazılım ve reklam çıkmasında, reklamlar kapatılıyor çünkü. Testlerin hepsini incelemiştim zaten öncesinde, fark belli. Teşekkürler tekrardan, uygun olduğumda konu açar, etiketlerim seni.