PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.398 Çözümler 3 Beğeniler 531 Bugün 14:34 #1 Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:42
Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.177 Makaleler 14 Çözümler 106 Beğeniler 8.415 Bugün 14:39 #2 Neden olmasın? Şarj edebilirsiniz.
mauroicardi99 Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 728 Çözümler 3 Beğeniler 434 Bugün 14:40 #3 PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor. 45W şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Soruyu pek anlamadım ama adaptör ve kablo 45W destekliyorsa 45W şarj edilebilir.
PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor. 45W şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Soruyu pek anlamadım ama adaptör ve kablo 45W destekliyorsa 45W şarj edilebilir.
brcwn Becerikli Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer İstanbul Bugün 14:42 #4 Evet edebilirsiniz.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.398 Çözümler 3 Beğeniler 531 Bugün 14:42 #5 Hasan Merkit dedi: Neden olmasın? Şarj edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. mauroicardi99 dedi: Soruyu pek anlamadım ama adaptör ve kablo 45W destekliyorsa 45W şarj edilebilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle kutudan çıkan kablo desteklemiyor diyorlardı bazı arkadaşlar 5A destekli kablo al demişlerdi.
Hasan Merkit dedi: Neden olmasın? Şarj edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. mauroicardi99 dedi: Soruyu pek anlamadım ama adaptör ve kablo 45W destekliyorsa 45W şarj edilebilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle kutudan çıkan kablo desteklemiyor diyorlardı bazı arkadaşlar 5A destekli kablo al demişlerdi.
brcwn Becerikli Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Beğeniler 35 Yer İstanbul Bugün 14:43 #6 PC Uzmanı dedi: Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... S25 Ultra 45W destekliyor. 45W adaptörle tam uyumlu çalışır merak etmeyin.
PC Uzmanı dedi: Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... S25 Ultra 45W destekliyor. 45W adaptörle tam uyumlu çalışır merak etmeyin.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.177 Makaleler 14 Çözümler 106 Beğeniler 8.415 Bugün 14:43 #7 PC Uzmanı dedi: Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Telefona taktığınız zaman kilit ekranında "Süper hızlı şarj 2.0" yazıyorsa 45W destekliyordur.
PC Uzmanı dedi: Kutudan çıkan kablo kaç watt destekliyor bilmiyorum. Bazı yerlerde okudum 5A kablo gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Telefona taktığınız zaman kilit ekranında "Süper hızlı şarj 2.0" yazıyorsa 45W destekliyordur.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.398 Çözümler 3 Beğeniler 531 Bugün 14:43 #8 brcwn dedi: Evet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş o zaman direkt telefonun ekranında kaç watt ile şarj ettiği yazıyor mu yani nasıl anlarım kaç watt ile şarj ettiğimi. brcwn dedi: S25 Ultra 45W destekliyor. 45W adaptörle tam uyumlu çalışır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Hasan Merkit dedi: Telefona taktığınız zaman kilit ekranında "Süper hızlı şarj 2.0" yazıyorsa 45W destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
brcwn dedi: Evet edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok iyiymiş o zaman direkt telefonun ekranında kaç watt ile şarj ettiği yazıyor mu yani nasıl anlarım kaç watt ile şarj ettiğimi. brcwn dedi: S25 Ultra 45W destekliyor. 45W adaptörle tam uyumlu çalışır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Hasan Merkit dedi: Telefona taktığınız zaman kilit ekranında "Süper hızlı şarj 2.0" yazıyorsa 45W destekliyordur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
ROG BAZOOKA Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 25 Beğeniler 13 Bugün 15:01 #9 PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şarj protokolüne 15v 3A eklemişler S25 serisi ile birlikte, kutudan çıkan 3A kablo ile 45W şarj oluyor. Sırf bundan dolayı 5A kablo almak zorunda kaldım S24+ ta .
PC Uzmanı dedi: Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şarj protokolüne 15v 3A eklemişler S25 serisi ile birlikte, kutudan çıkan 3A kablo ile 45W şarj oluyor. Sırf bundan dolayı 5A kablo almak zorunda kaldım S24+ ta .