17 Ultra'nin gercekten saglam bir kamera paketi var ama arkadaslarin olumsuz elestirilerine katilmiyor degilim.
Detaylar
Kim cevapladı?Halo
Uzman
Daha iyi bişey varmı17 Ultra'nin gercekten saglam bir kamera paketi var ama arkadaslarin olumsuz elestirilerine katilmiyor degilim.
Şuan bile kaçak redmi kullanıyorum reklamlardan bıktım ve arada kasma donma yapiyor 1 senelik telefonS25 Ultra yapıştır, bu kadar büyük paralar iPhone veya Samsung olmayan bir cihaza verilmez. Adware HyperOS, bu iki büyük şirketin OneUI'i ve iOS'ine asla rakip olamaz. Bir de Samsung alırsan, tertemiz, içi açılmamış/oynanmamış bir cihaz alacaksın, garantili. O Xiaomi'yi kaydetmesi var. Üstüne onu bir kenara bırakırsak, yine HyperOS çöpü bataryanın ağzına ediyor. Rakamlara bakma, internetten ne kadar gittiğine bak, şarjlarının. Sonra buna ek olarak, bu cihazın muhtemelen kamerasından dolayı hoşuna gitti. Xiaomi, rezil bir geniş açı, rezil bir ön kamera. Daha ne olsun ki, bence S25 Ultra'ya asla rakip bir cihaz değil.
Osman Zeren
Üyecik
Yaklaşık 2 yıldır sürekli telefon değiştiriyorum (sanırım 20 telefon oldu) ve şu anda Xiaomi 17 Ultra kullanıyorum. Yazılım konusunda evet, hâlâ eksikleri var ama donanım tarafını o kadar iyi çözmüşler ki kızamıyorum. Samsung gibi yıllardır aynı kameraları, aynı bataryaları ve aynı hoparlörleri kullanmıyorlar; dolayısıyla ben Xiaomi ve Samsung'u rakip görmüyorum. Xiaomi'nin rakibi Apple'dır. Her ikisi de her sene kamera donanımlarından tutun hoparlörüne kadar değiştiriyorlar. İphone 17 Pro Max'ten Mi 17 Ultra'ya geçtiğimde hissettiğim tek eksiklik aksiyon butonu ve Center Stage ön kamera oldu; onun dışında neredeyse bütün alanlarda Xiaomi fersah fersah önde. Ha, son olarak widget kullanmayı çok seven ve iPhone'da sürekli kullanan biri olarak Xiaomi widget konusunda da kötü.
Halo
Uzman
Ne alsakki baya arada kaldımSezar'ın hakkı Sezar'a abi, kamera işinde iyi adamlar![]()
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Yani yine sana kalmış da ben bir telefona bu kadar para verseydim iPhone'dan başkasına bakmazdım bile.
Senin de bütçenin çok az üstünde iPhone 17 256 GB bulunuyor, ben olsam onu alırdım
- Makaleler
- 23
Vivo X300 veya iPhone 17'ye bakabilirsin. Bence kompakt telefonlar gunluk hayatta avantajli.
Halo
Uzman
256 bana yetmezki normalde 17 pro alıcaktım şarz aleti kulaklığı falan 140 civarlarına geliyor 60 daha koyar Broadway alırsın
- Makaleler
- 3
vivo sitesinden X300 patlat geç derim ben. Kuponla 60K'ya düşüyor. Mis gibi makine, şu anda cebimde.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
256 bana yetmezki normalde 17 Pro alacaktım şarj aleti kulaklığı falan 140 civarlarına geliyor 60 daha koyar Broadway alırsın.
O zaman geriye @Sensei'nin dediği gibi Vivo X300 kalıyor.
Kupon halen çalışıyormuş bu arada
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Gardrops'ta dolancırıcı: ScoRPioN1905
- Caner Uncu