MehmetE

Çalışkan
Merhaba, uzun yıllar iPhone kullandım; 2 senedir 15 Pro kullanıyorum.

Android hiç kullanmadım diyebilirim. Kısa süreli POCO X3 kullanmıştım. Şu an bütçem var; S25 Ultra ile Pura 80 Ultra arasında kaldım. Huawei her şeyiyle mükemmel, fakat işlemcisine takıldım — Kirin 9020’i yeni duyuyorum.

S25 Ultra’nın Gen/Elite versiyonu var; kamera olarak Huawei önde geldi fakat ben oyunda da oynuyorum.

Sizce hangisini almalıyım? Dönüm noktam. Bu arada Pura 80 Pro ile Ultra arasındaki farkı da çözemiyorum; arada 40 bin fark var.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bankacılık uygulamaları HarmonyOS'i tanımadığı için çalışmıyorlar. Ayrıca bana göre kamerası hariç değmez o paraya. Bir sene daha bekleyip S26 Ultra alın.

Bunlar native uygulamalar mi yoksa gidip bankanin ya da e-Devlet'in web sitesini mi aciyorlar? Navite uygulama olmadan e-Devlet'ten internet bankaciligi yontemi ile giriste sorun cikiyor cunku.

O kadarını bilmiyorum ama appgaleryde bankacılık uygulamaları var. Huawei bir telefonum yok. Denemedim. Ama inceleyen YouTube kanalları vs vardı. Bir onlara bakılabilinir.

O kadarını bilmiyorum ama appgaleryde bankacılık uygulamaları var. Huawei bir telefonum yok. Denemedim. Ama inceleyen YouTube kanalları vs vardı. Bir onlara bakılabilinir.
Kullanan birinin soylemesi lazim. Youtube kanali dedigin para karsiligi her telefona "dunyanin en iyi telefonu" diyebilir. Inceleme olarak tek bildikleri "kamerasi nasil cekiyor" dan ibaret zaten.