S26 Ultra özellikleri sızdı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 416
  • Etiketler Etiketler
    ultra
@mertjr,
Xiaomi'yi çoğu kişi yazılımdan tercih etmiyor ki bence gayet normal. Hatta Çinli yazılımları direkt sevmiyorum HarmonyOS (Huawei'nin yazılımı) dışında.

X'ten 16 Pro'ya geçtim, 120Hz dışında aynı telefon çok sinir oldum.

iPhone 6 Plus yıllarca kullandım bir daha da almadım çünkü çok kısıtlı yazılım bitince çöp oluyor. Telefon dediğin bilgisayar gibi olmalı bence.

X'ten 16 Pro'ya geçtim, 120Hz dışında aynı telefon çok sinir oldum.

Apple'ın AI kadar başarısız bir AI yok. Apple başaramadı. Samsung cidden muhteşem iş çıkarıyor. Apple daha yeni Türkçe dil desteği getirdi mesela
Ama S10'dan S25 Ultra vs geçseydiniz bence farkı hissederdiniz. Android'ler son yılda çok fazla gelişti.

Gemini entegre mi çalışıyor Samsung'lar?

Gemini entegre mi çalışıyor Samsung'lar?

Kendi AI var çok iyi çalışıyor. Hem duyduğum kadarıyla S26 Ultra ya da video kısmında Pro res tarzı profesyonel bir özellik de ekleyecekler diye duyumlar vardı. Zaten Android'de sadece video kısmı IPhone'a yetişemedi o da kapanacak gibi.

@mertjr, buyurun AI ları arasındaki farka.
Bu arada Apple'ın AI ı kullanmak için 15 Pro 16 ailesi 17 ailesi gerekiyorken Samsung da S22 üzerinde bulunuyor

@mertjr, buyurun AI ları arasındaki farka.
Bu arada Apple'ın AI ı kullanmak için 15 Pro 16 ailesi 17 ailesi gerekiyorken Samsung da S22 üzerinde bulunuyor

S23 FE de var canavar gibi kullanıyorum. Kaç bin TL'lik IPhone'da yok.

Tam özellikleri S22 de böyle mesela. 4 senelik cihaz

Eki Görüntüle 193249

Ama Samsung'ta sürekli lansmanlarda AI diye söyleniyordu bir zahmet iyi yapsınlar. Süpürge ye de AI eklemişler sanırım ne gerek var

İşte öyle de dememek lazım Apple yapamıyor. cihazda çalıştırılıyor onda ilginç devasa paralar verilen cihazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…