KS KS mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 16 Ekim 2025 #21 Vallahi telefonla ilgili en büyük hayalim tüm telefona hakim bir entegre yapay zeka. Iron Man gibi kontrol etmek istiyorum her şeyi
Vallahi telefonla ilgili en büyük hayalim tüm telefona hakim bir entegre yapay zeka. Iron Man gibi kontrol etmek istiyorum her şeyi
6 6159 Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 258 Çözümler 1 Beğeniler 115 16 Ekim 2025 #22 Samsung hızlı şarj ve batarya kapasitesinde iyileştirme yapması gerekiyor. Çok can sıkan tek eksi durum.
Samsung hızlı şarj ve batarya kapasitesinde iyileştirme yapması gerekiyor. Çok can sıkan tek eksi durum.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.725 16 Ekim 2025 #23 mertjr dedi: Vallahi telefonla ilgili en büyük hayalim tüm telefona hakim bir entegre yapay zeka. Iron Man gibi kontrol etmek istiyorum her şeyi Genişletmek için tıkla... Yapıldı hocam öyle bir şey ama hiç güvenli değil.
mertjr dedi: Vallahi telefonla ilgili en büyük hayalim tüm telefona hakim bir entegre yapay zeka. Iron Man gibi kontrol etmek istiyorum her şeyi Genişletmek için tıkla... Yapıldı hocam öyle bir şey ama hiç güvenli değil.