25W koyarak dalga geçiyorlar herhalde. Giriş seviyesi Çin telefonları bile daha fazla şarj gücü veriyor artık. Yüksek wattlar bataryayı bozuyor, o yüzden koymuyorlar diyeceğim. 3 yıldır 11T Pro kullanıyorum bir sorun olmadı.

25W koyarak dalga geçiyorlar herhalde. Giriş seviyesi Çin telefonları bile daha fazla şarj gücü veriyor artık. Yüksek wattlar bataryayı bozuyor, o yüzden koymuyorlar diyeceğim. 3 yıldır 11T Pro kullanıyorum bir sorun olmadı.

Duz iPhone'lar bile 30W artik ki onlarin pili 3700 mAh civarinda. 4700 mAh ile gelecekse kesinlikle 45W lazim. Plus ve Ultra modelleri de 65W olmali.

@Görkem Say, @Aakons, OLED cok genis bir kavram. Bir suru OLED tabanli teknoloji var. PMOLED, AMOLED, QD-OLED, WOLED vs. vs.

AMOLED'i AMOLED yapan, aktif matris teknolojisini kullanmasi. (AM)OLED ismi de Active Matrix'ten gelir zaten. Bu OLED'e TFT ve kapasitor ekler. TFT dedigimiz de Thin-Film Transistor, her pikselin bagimsiz kontrol edilmesini saglar. TFT sayesinde her pikseli daha kolay ve kararli sekilde kontrol edebiliyorsunuz. Bu sayede de, verimi artirabiliyor ve yenileme hizlarini daha kolay yuksek degerlere cikarabiliyor, yonetebiliyorsunuz. Bu sebepten telefon piyasasinda LTPS AMOLED'ler cok populer. Telefon ekranlarina cok uygun bir sistemdir cunku. LTPS ve LTPO dedigimiz kavramlar da ozunde TFT teknolojileridir.

Eger Apple'dan akliniza geldiyse Apple'in farkli isimlerle OLED diye sundugu ekranlar da ozunde AMOLED'dir zaten. Hepsi TFT barindiriyor. LTPO'ya ProMotion demeleri gibi dusunun.

Duz iPhone'lar bile 30W artik ki onlarin pili 3700 mAh civarinda. 4700 mAh ile gelecekse kesinlikle 45W lazim. Plus ve Ultra modelleri de 65W olmali.
Ultra modelde 65W olacagina dair sizintilar gordum ama hadi hayirlisi.