xalvorath
Yetkin
Kenarda duran s9artıları değerlendirmek için konu açmıştım, işlemciyi de yakınca DeX olarak kullanmaya karar verdim. Sorun şu ki direkt DeX station ile bağlamama rağmen görüntü yeteri kadar akıcı değil, DeX modunu kapatıp direkt ekran aktardığım zaman görüntü akıcı oluyor ama DeX açtığım zaman görüntü akıcı olmuyor, gecikme oluyor. 2 adet S9+ mevcut, birinde stock ROM diğerinde ise floydos mevcut, ikisi de eşit yavaşlıkta çalışıyor. S10+ taktığım zaman ise nispeten daha akıcı oluyor ama yine de o istediğim akıcılık olmuyor. Monitörüm 165 Hz elbet onun alışılmışlığı mevcut fakat gerçek 60 Hz olmadığına eminim. Ekran aktardığım zaman tam manasıyla 60 Hz oluyor çünkü. Bunu hızlandırmanın ya da akıcı yapmanın bir yolu var mı? Eskiden good luck ile 120 Hz vs yapılıyormuş ama artık yapılmıyor, ne kadar karıştırdıysam akıcı yapmanın bir yolunu bulamadım. En basitinden Minecraft oynamayı denedim, inanılmaz şekilde bir gecikme mevcut. DeX station görünütüyü kendine alıp kablosuz olarak mı yönlendiriyor neden bu kadar gecikmesi mevcut?
Son düzenleyen: Moderatör: