Furkan9600

Uzman
Yer
Düzce
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Dün 16:30’da başlayan kesinti için 1-2 saat içinde düzelecek dediler. Sonra tekrar aradığımızda gece 01:30’da düzelir dediler ve hâlâ düzelemedi. Sorun rezillik. Mobil uygulamadan baktığımda ise 5 saat sonra sorun düzelir diyor. Allah yardımcım olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Mbps'e 500 lira ödüyorum hocam, neredeyse 5 yıldır her ay arıza kaydı açıyorum ama bir kere bile çözülmüyor.

Hocam ne diyeyim rezillik başka bir şey değil.

4 Mbps'e 500 lira ödüyorum hocam, neredeyse 5 yıldır her ay arıza kaydı açıyorum ama bir kere bile çözülmüyor.

Bir de arıza yaşadığım şehirde var oturduğum yerde de değil.

3-4 firma tekel olunca tüketiciye düzgün ve sağlıklı hizmet vermemek normalleşti, rezillik.

Dediğim gibi burada tekel Superonline Türk Telekom ve en çok arıza Superonline yaşadığım şehirde ve arıza genel olunca uğraşmak istemedikleri için böyle yapıyorlar rezillik.

Şehir ve/veya altyapıyla alakalı bir durum muhtemelen. Fiber altyapı gelmeden önce Türk Telekom, Vodafone, Millenicom gibi çeşitli İSS'leri denedik ancak hepsinde gün içinde 15-20 defa anlık kesintiler ve vaat edilenin çok altında hızlar aldık. Hiçbirisi sorunu çözmedi, çözmekle uğraşmadı.

Superonline gigafiber altyapı geldiğinde 1 yıl boyunca en ufak sorun olmadan kullandık, ardından Türk Telekom gigafiber'e geçtik ve yine VDSL üzerinden kafamı duvarlara vurduracak adamlar 4-5 aydır hiçbir sorun çıkartmadı.

Eski altyapılar cidden çok problemli olabiliyor.

Şehir ve/veya altyapıyla alakalı bir durum muhtemelen. Fiber altyapı gelmeden önce Türk Telekom, Vodafone, Millenicom gibi çeşitli ISS'leri denedik ancak hepsinde gün içinde 15-20 defa anlık kesintiler ve vaat edilenin çok altında hızlar aldık. Hiçbirisi sorunu çözmedi, çözmekle uğraşmadı.

Superonline GigaFiber altyapı geldiğinde 1 yıl boyunca en ufak sorun olmadan kullandık, ardından Türk Telekom GigaFiber'e geçtik ve yine VDSL üzerinden kafamı duvarlara vurduracak adamlar 4-5 aydır hiçbir sorun çıkartmadı.

Şöyle diyeyim Superonline pandemi zamanı geldi buraya ondan önce Full Türk Telekom vardı dediğim gibi Superonline merkezi yok burada adamlar uzaktan geliyor o sıkıntı.

Şehir ve/veya altyapıyla alakalı bir durum muhtemelen. Fiber altyapı gelmeden önce Türk Telekom, Vodafone, Millenicom gibi çeşitli ISS'leri denedik ancak hepsinde gün içinde 15-20 defa anlık kesintiler ve vaat edilenin çok altında hızlar aldık. Hiçbirisi sorunu çözmedi, çözmekle uğraşmadı.

Superonline GigaFiber altyapı geldiğinde 1 yıl boyunca en ufak sorun olmadan kullandık, ardından Türk Telekom GigaFiber'e geçtik ve yine VDSL üzerinden kafamı duvarlara vurduracak adamlar 4-5 aydır hiçbir sorun çıkartmadı.

Tekrardan sordum 17:17 dediler.

Durum güncellemesi 4 gün oldu.

20251226_155700.webp

Kablo yerinde mi yoksa çıkıkmı.

Bizim feshi hakkımız falan var mı yoksa çünkü bitmeyecek gibi arıza.

Son düzenleme: