Elecksy
Çalışkan
Yaklaşık 4 ay önce sitede fiber çalışması yapıldı ve 1-2 ay civarı sürdü. Benim apartmanımın yarısında fiber var, yarısında yok. Ne zaman yapılacağını sorduğumda arayacaklarını söylemişlerdi, aramadılar. 2 hafta önce iletişime geçtim, ilk olarak arıza ekibinden gelindi, "Bizim işimiz değil" dediler. Sonrasında 10 güne yakın bir süre geçti, kabloyu takmaya geldiler. Bu sefer de "Fiber sinyali dairenizde yanmıyor, yapabileceğim bir şey yok. Dönüp ilgili ekibe bilgisini vereceğim. Fakat yarın da gelebilirler, 20 gün sonra da gelebilirler" denildi. Böyle saçma bir durum.
Fakat yardım almak istediğim şey konu başlığındaki durum, benim daireme gelen kablo 100'e kadar desteklediği için 500 alamayacağımın farkındayım. Fakat 100 Upload alıyorken 18 Download alıyor oluşum garip geldi. Bu yüzden konu açmak istedim, bu normal bir şey mi? Modem arayüzünden bir şey yapıp download'u düzeltebilir miyim?
Fakat yardım almak istediğim şey konu başlığındaki durum, benim daireme gelen kablo 100'e kadar desteklediği için 500 alamayacağımın farkındayım. Fakat 100 Upload alıyorken 18 Download alıyor oluşum garip geldi. Bu yüzden konu açmak istedim, bu normal bir şey mi? Modem arayüzünden bir şey yapıp download'u düzeltebilir miyim?