Sabahtan 1 ders ve öğleden sonra yok yazılırsa kaç gün devamsızlığa sebep olur?

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
1. dersin bitimine 10 dakika kala girdim derse. Hoca yok yazmış, bunu geç kalma olarak falan da demedi herhalde. Toplam 8 ders saat var, 4. ders bitiminde öğle arası şimdi okuldan kaçtım. Kaç saat yok yazılırım?

1. derste tek yok yazılırsan geç kaldı olarak sayılırsın. Bu 4-5 miydi hatırlamıyorum tekrarlanınca yarım gün yok yazılmış sayılıyorsun. Yani sen sadece yarım gün yok yazıldın eğer hala aynıysa.

Hoca numaranın yanına G yazınca geç oluyordu, direkt yok yazılırsan yarım gün yok yazılıyordun diye biliyorum.

1. dersin bitimine 10 dakika kala girdim derse. Hoca yok yazmış, bunu geç kalma olarak falan da demedi herhalde. Toplam 8 ders saat var, 4. ders bitiminde öğle arası şimdi okuldan kaçtım. Kaç saat yok yazılırım?
1. Ders yok yazılırsan geç, eğer 5 kere geç yazılırsan yarım gün olur. İlk kez geç kaldığını varsayarsak geç yazılırsın. Öğleden sonra gitmemişsin o sebepten yarım gün.

Eğer sistem değişmediyse (10 yıl önceki sistem), geç kağıdı almadıysan bir ders bile yok yazılırsan yarım gün yok sayılmış olursun. Geç kağıdı alırsan toplam 5 kere aldığında yarım gün sayılıyor. En azından bizim zamanımızda öyleydi. Basketbol oyna boyun uzasın

Liseyi bitireli yıllar oldu bizim zamanımızda 8 dersin 4 veya daha azına gelmezsen yarım gün yok, en az 5 ders veya daha fazlasına gelmezsen tam gün yok yazılıyordun.

Öğleden önce bütün derslere girip öğleden sonra çıkarsan yarım gün alırsın yada tam tersi , basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…