Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yaklaşık 1, en geç 2 dakika geç kaldım. Yarım gün yok yazılmışım. Bu mümkün bir şey mi? Açıkçası bana saçma geldi. 1 dakikada ne kaçırmış olabilirdim ki?
Deftere yazıldığı sürece istersen 10sn ile geç kal gene yok yazılırsın.
Geç yazmaları gerekmiyor mu yani?Deftere yazıldığı sürece istersen 10sn ile geç kal gene yok yazılırsın.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Yoklamayı giren kişinin inisiyatifine kalıyor tamamen.
Bunu defterlerden sorumlu hocaya söyleyip geç kağıdı alman gerekiyor. Defterde senin kaç dakika geç kaldığın yazmadığına göre hoca nereden bilsin değil mi.
Bu geç kağıdı meselesini bilmiyordum, 1 gün sonra alsak kabul ederler mi?Bunu defterlerden sorumlu hocaya söyleyip geç kağıdı alman gerekiyor. Defterde senin kaç dakika geç kaldığın yazmadığına göre hoca nereden bilsin değil mi.
Öğretmene bağlı.Bu geç kağıdı meselesini bilmiyordum, 1 gün sonra alsak kabul ederler mi?
- Makaleler
- 3
Yönetmeliğe göre okulun karar verip öğrencilere kaç dakikanın geç sayıldığını açıklaması gerekiyor ama kimse yapmıyor. Zorlasanız bir şey çıkmaz.
Derslerin 2/3'üne kadar geç kalmanız yarım gün, 2/3 ve daha fazlası tam gün.
Ama veliniz 5 iş günü içinde okula gidip benim yüzümden geç kaldı falan diye bir şeyler doldurup imzalarsa izinli mi ne oluyorsunuz.
Ama veliniz 5 iş günü içinde okula gidip benim yüzümden geç kaldı falan diye bir şeyler doldurup imzalarsa izinli mi ne oluyorsunuz.
Bu son söylediğiniz izinliye geçirme şeyi kesin mi? Yani zorunlu bir şey mi, gidersek reddetme hakları var mı?Yönetmeliğe göre okulun karar verip öğrencilere kaç dakikanın geç sayıldığını açıklaması gerekiyor ama kimse yapmıyor. Zorlasanız bir şey çıkmaz.