Okul saatine göre planla kendini. Dershane ortamında olamayacak bir şey olan kendi eksiklerinin üzerine git, sınıf içinde bunun yapılması zor. Uyku düzenine dikkat et, çok çalışmak için az uyuynca overload oluyor.

Doğru kaynakları çöz. Ele sapa gelmez kaynaklar vakit kaybından başka bir şey değil. Ne çözmen gerektiğini bilmiyorsan ne seviyede olduğunu söyle, seve seve kaynak önerisi yaparım çünkü gerçekten çok fazla kaynak bitirdim.

Olumsuz konuşmadım aslında senin iyiliğin için dediğim bir şeyi agresif karşılamana gerek yok. Ben dershaneye giderek de hazırlandım dershanesiz de hazırlandım, buna dayanarak gereksiz olduğunu söyledim. Bana göre bu sınav kişinin oturup kendi kendine kasması gereken bir sınav. Arkadaşın dediği DÜZGÜN DERSHANE de Türkiye'de taş çatlasın 10 tanedir? Eğitime gerçekten önem veren dershaneler az. Madem o çok tecrübeli, tavsiyesini belirtsin.

İyiliğimi düşünüyorsan teşekkürler kankam, meslek lisesi çıkışlıyım son sene sayısal dersler görmedik bile. Direkt derslerim iyi değil, ne seviyede olduğumu sen hesapla. İyi değilim yani. Bu yüzden dershaneye gitmeye karar verdim. Evdeyken çok kötü olupta iyi olabileceğim bir ihtimal varsa onu da göz önünde bulundurabilirim seve seve.

İyiliğimi düşünüyorsan teşekkürler kankam, meslek lisesi çıkışlıyım son sene sayısal dersler görmedik bile. Direkt derslerim iyi değil, ne seviyede olduğumu sen hesapla. İyi değilim yani. Bu yüzden dershaneye gitmeye karar verdim. Evdeyken çok kötü olupta iyi olabileceğim bir ihtimal varsa onu da göz önünde bulundurabilirim seve seve.
Mezun olman güzel. Benim de mezun senem yeni bitti. Sabah 8'de kalk kahvaltı, bazı ihtiyaçlar:poop: derken derse oturman 10'u bulur. Günün ilk saatinde 1 saat paragraf çöz hem kafan açılır. Sonra bir veya iki matematik kamp videosu izle hemen arkasından belirlediğin bir kaynaktan o gün işlediğin konuyla ilgili soruları çöz. Kaynak tavsiyesi için @Testo Unit hocam konusunu atmış. 4 saat buna yazdım mola falan desen saat 15 oldu. Sonra TYT fen kısmına geç. Burada tavsiyem 2+1 şeklinde eritmen. Yani TYT Fizikten bir iki video izle, sorularını çöz. TYT Kimya için de aynı şekilde devam et. TYT Biyolojiye bu ikisinden biri bitmeden başlama. TYT Kimya kampın bitince ki TYT Fizikten önce bitecektir, o zaman TYT Biyolojiye başlarsın. 2-3 ay böyle devam edersen TYT'yi büyük oranda bitirirsin, gerisini denemelerle zihinde tutmaya çalış. Takıldığın, anlamakta zorlandığın soru tiplerinin üstüne git bu süreçte. Sonra da AYT'ye geçersin. AYT'ye geçene kadar da çalışma düzenin iyice oturur, kendin planlarsın nasıl ilerleyeceğini. Ama Eylül'ü bekleme. Hemen başla.