Şu an bir özel okulda okuyorum, okul zengin ailelerin şımarık çocukları ile dolu ve ortamı sevmediğimden dolayı tek kaldığım için zorbalığa uğruyorum, eskiden sözeldi artık iş fiziksele döndü. Benim OKP raporum var, araştırdığım kadarıyla açığa geçebilirmişim. Benim aklıma açığa geçip dershaneye yazılma fikri geldi, hem sınava daha sağlam hazırlanırım hemde sınıflar az kişi olduğu için zorbalığa uğramam zaten dershaneye daha düzgün insanlar gelir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Disiplinli isen ve açığa geçebiliyorsan geç dershaneye yazıl.
Kayra342727
Uzman
Açık lise bir nimettir geç.Şu an bir özel okulda okuyorum, okul zengin ailelerin şımarık çocukları ile dolu ve ortamı sevmediğimden dolayı tek kaldığım için zorbalığa uğruyorum, eskiden sözeldi artık iş fiziksele döndü. Benim OKP raporum var, araştırdığım kadarıyla açığa geçebilirmişim. Benim aklıma açığa geçip dershaneye yazılma fikri geldi, hem sınava daha sağlam hazırlanırım hemde sınıflar az kişi olduğu için zorbalığa uğramam zaten dershaneye daha düzgün insanlar gelir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Açık lisede sözlü notu veya uygulamalı herhangi bir şeyin notu yok, sadece girdiğin sınavların notu etkiliyor. Yani normal okulda hocalar'ın verdiği sözlü, performans notlarıyla ortalaman artabilir ya da düşebilir. Ama açıköğretimde sadece girdiğin sınavların ortalaması alınır. Bunu unutmadan değerlendirme yap.Şu an bir özel okulda okuyorum, okul zengin ailelerin şımarık çocukları ile dolu ve ortamı sevmediğimden dolayı tek kaldığım için zorbalığa uğruyorum, eskiden sözeldi artık iş fiziksele döndü. Benim OKP raporum var, araştırdığım kadarıyla açığa geçebilirmişim. Benim aklıma açığa geçip dershaneye yazılma fikri geldi, hem sınava daha sağlam hazırlanırım hemde sınıflar az kişi olduğu için zorbalığa uğramam zaten dershaneye daha düzgün insanlar gelir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Öküz
Uzman
Fiziksel temasa fiziksel temas ile karşılık vermelisin gardaşım benim. Zorbalık yapmaya çalışan biri gelip te vurur veya başka bir şey yaparsa Allah için gücün kuvvetin yetmiyorsa bile tekme tokat dal bak içinde kalır sonra. Onların hak ettiği dayak 1 kere yiyince akılları başına gelir. Aslında tek tabanca oranın kralı olmak vardı ama işte sonradan akıllanıyor kafa. Eğer yapamam diyorsan geç açığa.
- Makaleler
- 5
Açık lise senin elinde olan bir şey biraz. Tıpkı internet kullanımı gibi. Full yatıp zaman öldürmeyi sağlamak için de olabilir, zamanı çok verimli geçirerek kendini geliştirme + üniversite sınavına daha düzgün hazırlanma yolunda çok iyi bir araç da.
Ben süreci iyi yönetirim diyorsan kesinlikle açığa geçmeni ve örgünde sürünmemeni öneririm.
Ben süreci iyi yönetirim diyorsan kesinlikle açığa geçmeni ve örgünde sürünmemeni öneririm.
hocam merhaba bendede okb ve birçok rahatsızlık varda rapordan kastınız ne acaba ram veya çözger gibi bişeymi yardımcı olursanız mutlu olurumŞu an bir özel okulda okuyorum, okul zengin ailelerin şımarık çocukları ile dolu ve ortamı sevmediğimden dolayı tek kaldığım için zorbalığa uğruyorum, eskiden sözeldi artık iş fiziksele döndü. Benim OKP raporum var, araştırdığım kadarıyla açığa geçebilirmişim. Benim aklıma açığa geçip dershaneye yazılma fikri geldi, hem sınava daha sağlam hazırlanırım hemde sınıflar az kişi olduğu için zorbalığa uğramam zaten dershaneye daha düzgün insanlar gelir diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
SF26
Üstün
' “Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu” ile birlikte geçerli “Engelli Sağlık Kurulu Raporu” veya “Çocuklar İçin Özel Gereksinim Raporu (ÇÖZGER)” olan,
“Öğrenci Nakil ve Geçişlerine Esas Teşkil Eden Hastalıklar” listesine bağlı olarak sağlık kurulu raporu olan öğrenciler Açık Öğretim Lisesi'ne geçiş yapabilir.'
Şeklinde bir açıklama var.
“Öğrenci Nakil ve Geçişlerine Esas Teşkil Eden Hastalıklar” listesine bağlı olarak sağlık kurulu raporu olan öğrenciler Açık Öğretim Lisesi'ne geçiş yapabilir.'
Şeklinde bir açıklama var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347