Saçlarımı normalde uzun kullanıyorum, tabii aşırı değil. Genelde karışık kendi sekil alıyor, öyle kullaniyordum. Artık boğmaya başladı kısa-orta uzunluğa geri döneceğim. Saçıma wax almak istiyorum, böyle hafif dalgalı karışık yapmak için. İnternette görüyorum saç kesimi sonrası videolarda güzel duruyor. Bende uzun turuncu sprey var adını hatırlayamadım, kısaca pek işe yaramıyor benim icin. Öneri bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?O saç sabitleyici spreydir hocam.Bende uzun turuncu sprey var adını hatırlayamadım, kısaca pek işe yaramıyor benim icin.
Toz mu yoksa krem faktöründe mi arıyorsunuz?
O saç sabitleyici spreydir hocam.
Toz mu yoksa krem faktöründe mi arıyorsunuz?
İnanın ikisinin farkı ne bilmiyorum bile, ilk kez kullanacağım desem yeridir. Hangisi daha sağlıklı ise o olur ve kullanım kolaylığı açısından.
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlarımı normalde uzun kullanıyorum, tabii aşırı değil. Genelde karışık kendi sekil alıyor, öyle kullaniyordum. Artık boğmaya başladı kısa-orta uzunluğa geri döneceğim. Saçıma wax almak istiyorum, böyle hafif dalgalı karışık yapmak için. İnternette görüyorum saç kesimi sonrası videolarda güzel duruyor. Bende uzun turuncu sprey var adını hatırlayamadım, kısaca pek işe yaramıyor benim icin. Öneri bekliyorum.
Urban Care ürünleri kullanılıyor genelde ben de kullanıyorum memnunum.
Krem olanlar biraz daha makul diyeyim saglık icin o halde. Toz olanları fazla sürerseniz dokulme yapabiliyor. Ben Schwarskopf'un Taft 5'ini kullanıyorum, güzel diyeyim. Dağınık saçlar için toz wax genelde daha mantıklı oluyor, belirteyim.
Urban Care ürünleri kullanılıyor genelde ben de kullanıyorum memnunum.
Fena durmuyor bende bunu gördüğümü hatırlıyorum bir tanesini seçmek makul gibi. Bunlar direk avuç içine yaydiktan sonra saça sürülüp sekil veriliyor değil mi?
Dağınık saçlar için toz wax genelde daha mantıklı oluyor, belirteyim
Bir araştırayım.
Krem waxlar dediginiz sekilde uygulanir hocam.Bunlar direk avuç içine yaydiktan sonra saça sürülüp sekil veriliyor değil mi?
serhatmorgan
Uzman
Reuzel, Reuzel, Reuzel. Diğer waxlara göre bir tık pahalıdır ama hakkını verir. İstediğin saç şekline göre bir sürü modeli var.
Heisenberg
Yetkin
Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Biraz pahalı ama birçok wax markası kullanmama rağmen düz saçlarımda en iyi verim aldığım marka bu oldu. 3 kutu bitirdim bu zamana kadar. Happy Center satıcısından almanı tavsiye ederim.
Reuzel, Reuzel, Reuzel. Diğer waxlara göre bir tık pahalıdır ama hakkını verir. İstediğin saç şekline göre bir sürü modeli var.
Hocam bu da çok pahalıymış 1.000 TL uçuk geldi.
![]()
Purple Professional Matte Paste Şekillendirici Wax 100 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Professional Saç Şekillendirici Mat Wax 100 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Biraz pahalı ama birçok wax markası kullanmama rağmen düz saçlarımda en iyi verim aldığım marka bu oldu. 3 kutu bitirdim bu zamana kadar. Happy Center satıcısından almanı tavsiye ederim.
Yorumlardaki abla bitirdi beni hahah, teşekkürler.