SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, egzama nedeniyle saçımın nemli olması gerekiyor. Bende çözümü saç kreminde bulacağımı düşündüm, beğendiğiniz saç kremi varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, egzama nedeniyle saçımın nemli olması gerekiyor. Bende çözümü saç kreminde bulacağımı düşündüm, beğendiğiniz saç kremi varsa önerirseniz sevinirim.
https://www.trendyol.com/urban-care...50ml-p-231748?boutiqueId=61&merchantId=119651

https://www.trendyol.com/bioxcin/aq...inti-pullanma-karsiti-p-1913386?boutiqueId=61
Bu iki ürün fazla derece de kepeğimi azalttı. İkisinden birini tek kullansan etkisi ne olur bilmiyorum 1 aydır ikisini birlikte kullanıyorum.

Saç kremleri saç derisine sürülmesi tavsiye edilmez yoğun silikon içerdiğinden ötürü. Daha doğal nemlendirici alternatiflere yönelin.

Egzama çözüm olarak arıyorsan bence krem ile uğraşma. Çok farklı şampuan, yağ, krem vb. denedim hiç faydası olmadı.

Şu an denediğim şampuan bir nevi mantar temizleyici. Yakın zamanda Konazol tedavisine başladım ve bayağı fark etti. Tavsiye ederim. Şampuan sadece eczanelerde satılıyor. Kokusu o malum ilaç firması şampuanları gibi kötü değil.

İstiyorsan doktora uğrayıp reçete ile istiyorsan reçetesiz ama içerisinde uygulama talimatına göre uyarak uygulayın.

Nemlendirici arıyorum illa diyorsan Doa Kozmetik'in spreylerine bakabilirsin.

Ama açıkcası güzel bir şampuan ve düzgün aralıklarla kafa yıkamak yeterli olacaktır.

Saç kremleri saç derisine sürülmesi tavsiye edilmez yoğun silikon içerdiğinden ötürü. Daha doğal nemlendirici alternatiflere yönelin.

Hocam öneriniz varsa ben çok bilmiyorum çünkü.

Egzama çözüm olarak arıyorsan bence krem ile uğraşma. Çok farklı şampuan, yağ, krem vb. denedim hiç faydası olmadı.

Şu an denediğim şampuan bir nevi mantar temizleyici. Yakın zamanda konazol tedavisine başladım ve bayağı fark etti. Tavsiye ederim. Şampuan sadece eczanelerde satılıyor. Kokusu o malum ilaç firması şampuanları gibi kötü değil.

İstiyorsan doktora uğrayıp reçete ile istiyorsan reçetesiz ama içerisinde uygulama talimatına göre uyarak uygulayın.

Nemlendirici arıyorum illa diyorsan doa Kozmetik'in spreylerine bakabilirsin.

Ama açıkçası güzel bir şampuan ve düzgün aralıklarla kafa yıkamak yeterli olacaktır.

Hocam nemli tutmam lazımmış dediler onu da deneyeyim kullandığınız şampuanın ismi nedir?

Hocam öneriniz varsa ben çok bilmiyorum çünkü.

Hocam nemli tutmam lazımmış dediler onu da deneyeyim kullandığınız şampuanın ismi nedir?
Nemlendirme için bir şampuan kullanmıyorum. Şu anlık egzama için Konazol şampuan kullanıyorum. Konazol kullanmadan önce kiri atmak için Doa Kozmetik'in kepek şampuanını kullanıyorum. Ama kışın bu lanet şey azdığından, pek de fayda sağlayamadı. Yani burada yıkayınca kepeği azıtmayan bir şampuan kullanılabilir. Nemlendirici bir şampuan önerisi yapmam, bilmiyorum.

Nemlendirme için bir şampuan kullanmıyorum. Şu anlık egzama için konazol şampuan kullanıyorum. Konazol kullanmadan önce kiri atmak için doa Kozmetik'in kepek şampuanını kullanıyorum. Ama kışın bu lanet şey azdığından, pek de fayda sağlayamadı. Yani burada yıkayınca kepeği azıtmayan bir şampuan kullanılabilir. Nemlendirici bir şampuan önerisi yapmam, bilmiyorum.

Hocam şampuanın isminin konazol olduğunu görmemişim onu soruyordum sağ olun.