fatih terim

Uzman
Saçlarım kıvırcık ama ince telli dolayısıyla şu an bağlanacak düzeyde olduğundan mütevellit ince olması, değeceği ilk rüzgârda bozulmaya müsait duruma sokuyor. Evde Urban Care ürünlerim vardı ama saç spreyi de dâhil olmak üzere saçımın döküldüğünü düşünerek çöpe attım. Bakım yağları gördüm; Hindistan cevizi yağı gibi şeyler. Hem saça canlılık katıp hem şekilleri sabitliyordu sanırsam, öyle okumuştum. O kremlerden nazaran bu gibi bitkisel kremler işe yarar mı? Ya da hangisini almalıyım?

Saçlarım kıvırcık ama ince telli dolayısıyla şu an bağlanacak düzeyde olduğundan mütevellit ince olması, değeceği ilk rüzgârda bozulmaya müsait duruma sokuyor. Evde urban care ürünlerim vardı ama saç spreyi de dâhil olmak üzere saçımın döküldüğünü düşünerek çöpe attım. Bakım yağları gördüm; Hindistan cevizi yağı gibi şeyler. Hem saça canlılık katıp hem şekilleri sabitliyordu sanırsam, öyle okumuştum. O kremlerden nazaran bu gibi bitkisel kremler işe yarar mı? Ya da hangisini almalıyım?

Saçlarım hemen hemen aynı ve fazladan uzun saç kullanıyorum kullandığım iki ürün var.

1765180199823.webp

Yukarıdakini duştan çıkana yakın saç uçlarına sürüp geniş ağızlı tarakla yolmadan tarıyorum eğer düğümlendiyse krem varken biraz ıslatıp öyle taramaya devam ediyorum ardından duştan çıkıp saçımın nemini alıyorum bir tık kurumaya yakın olunca alttakini ürünü saç uçlarına sıkıp tekrar tarıyoruz.

Tararken dikkat ediniz önce uçtan başlayın ardından aşağıya tarayıp başladığınız noktadan biraz daha yukarıdan başlayarak tarayın.

Saçlarım hemen hemen aynı ve fazladan uzun saç kullanıyorum kullandığım iki ürün var.

Eki Görüntüle 208918

Yukarıdakini duştan çıkana yakın saç uçlarına sürüp geniş ağızlı tarakla yolmadan tarıyorum eğer düğümlendiyse krem varken biraz ıslatıp öyle taramaya devam ediyorum ardından duştan çıkıp saçımın nemini alıyorum bir tık kurumaya yakın olunca alttakini ürünü saç uçlarına sıkıp tekrar tarıyoruz.

Tararken dikkat ediniz önce uçtan başlayın ardından aşağıya tarayıp başladığınız noktadan biraz daha yukarıdan başlayarak tarayın.
memnun musun? alayım ben de.

Eki Görüntüle 208918

Hocam siz nerden aldınız bunları? 250 yazıyor bende. sizin sepette 199 a görünüyor.

Son düzenleme:
Hocam siz nereden aldınız? Bunları? 250 yazıyor bende. Sizin sepette 199'a görünüyor.

Hocam gayet memnunum bunları Migros Sanal Market'ten aldım ünimoney indirimleri ile falan bu civara aldım bu arada bir ürün daha var ancak o bakım değil o saçın daha parlak gözükmesini sağlıyor aynı markanın glycolic gloss ürün bu bunu saç tamamen kuruyunco 30 40 cm uzaklıktan 3 4 fıs sıkın saçı taramayın.