Merhaba, kafam esince tıraş değiştiriyorum. En son asker tıraşı oluyordum ama o da sıktı. Bana güzel saç tıraşları önerir misiniz? Saçım düz, yanları çok uzun bırakamıyorum; üstüne yattığım gibi yanlarım elektriklenmiş gibi oluyor (mullet ya da buzz cut önermeyin lütfen).
Detaylar
Kim cevapladı?Kestirme, uzat. Yanları kestirirsin istersen, arkada toplarsın sonra. (Disconnect Undercut'mış demek istediğim.)
Stormweaver 15
Uzman
Yanları ince bir ile al kazıtma üstleride dağıt.Merhaba, kafam esince tıraş değiştiriyorum. En son asker tıraşı oluyordum ama o da sıktı. Bana güzel saç tıraşları önerir misiniz? Saçım düz, yanları çok uzun bırakamıyorum; üstüne yattığım gibi yanlarım elektriklenmiş gibi oluyor (mullet ya da buzz cut önermeyin lütfen).
SadeceEfe 35
Üstün
Türkiye'yi 200 yıl geri götüren karakterimdir
Hocam sıfır yapsam olur mu? Ama kazıtma sıfır değil. Üstleri dağıtmak kolay mı?
Stormweaver 15
Uzman
Hocam yanları siz bilirsiniz saçınınz uygunsa normal dağıtın değilse wax falan.Hocam sıfır yapsam olur mu? Ama kazıtma sıfır değil. Üstleri dağıtmak kolay mı?
urws 35
Uzman
Yanları sıfır al, üstleri uzat. Ben öyle yapıyorum; yanları jiletle alıyorum hatta.
SadeceEfe 35
Üstün
hocam jilet vurmam yaYanları sıfır al, üstleri uzat. Ben öyle yapıyorum; yanları jiletle alıyorum hatta.