Bayağıdır berbere gitmiyorum, saçım şu an uzun ve dümdüz. Yüzümün önüne geliyor sürekli, bu yüzden uzadıkça arkaya atmaya çalıştığımda kabarık oluyor. Bu sorundan kurtulur muyum?
Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Bayağıdır berbere gitmiyorum, saçım şu an uzun ve dümdüz. Yüzümün önüne geliyor sürekli, bu yüzden uzadıkça arkaya atmaya çalıştığımda kabarık oluyor. Bu sorundan kurtulur muyum?
Evet berberde kestirerek.
Saçın uzun ama çok da uzun olmadığı can sıkan bi seviye var. Bandana, tel toka, tac vs. kullanarak biraz derli toplu durmasını sağlayabilirsiniz.
Berbere gitmek istemiyorum söylediğim şeyi yapmayacak çünkü.
Saçın uzun ama çok da uzun olmadığı can sıkan bi seviye var. Bandana, tel toka, tac vs. kullanarak biraz derli toplu durmasını sağlayabilirsiniz.
Tam o seviyedeyim yürürken saçım yüzümün önüne falan düşüyor kökünden tutup kopartasım geliyor mecbur toka falan takıyorum dediğiniz gibi.
Kaan23
Uzman
vah vah onu çok iyi bilirim "Abi Biraz kısalt saçı" diyip bütün saçlar gitip sıfır numara olarak çıkmak vah vahBerbere gitmek istemiyorum söylediğim şeyi yapmayacak çünkü.
Toka tak, ve tara. En güzeli diğer arkadaşların dediği gibi kestirmek. Ben doğdum doğalı hep uzun saçım vardı. Bu son 1 senedir bayağı bir kesitirdim ve rahatladım.
Berbere gitmek istemiyorum söylediğim şeyi yapmayacak çünkü.
Tam o seviyedeyim yürürken saçım yüzümün önüne falan düşüyor kökünden tutup kopartasım geliyor mecbur toka falan takıyorum dediğiniz gibi.
İyi bir erkek kuaförüne giderseniz istediğinizi ortaya çıkartacaktır. Ancak berberlere göre maaliyeti yüksek.
DarthGorsoy
Bilgin
Kendine uygun modeli bularak çözebilirsin anca. Ben öyle yaptım. 4 yıldır sadece bir kuaförde kestiriyorum. Beğendiğin bir model ara, ama onu kestirme. Ben Jhonny Depp'in sac modellerini çok seviyordum ama benim sac genetiğine uymadığı için kendim kafamda düşünüp kuaföre anlattım. En azından biraz uzun, hem de onume gelmeyecek şekilde ayarladım. Yalnız bu şekilde bile düzenli kestirmek zorundasın çünkü bu tarz modellerin bile maksimum uzunluk seviyesi var. Bir yerden sonra direkt one geliyor.
Ben bu iki modelin uzun olan halini çok beğendim ama bu tarz saçlarım olmadığı için modeli guncelledim.
Sonuç olarak gözümün önüne gelmiyor ve tas kafa gibi kestirmek zorunda kalmiyorum

Ayrıca şunu da ekleyeyim, bu fotoğraflar farklı zamanlardan ama bundan çok daha uzun olduğu halleri var. O şekilde guzel dursa da sac çok fazla one düşüyor. Görüntü mu, rahat mı dersek ben hep rahatı tercih ediyorum.
Ben bu iki modelin uzun olan halini çok beğendim ama bu tarz saçlarım olmadığı için modeli guncelledim.
Sonuç olarak gözümün önüne gelmiyor ve tas kafa gibi kestirmek zorunda kalmiyorum
Ayrıca şunu da ekleyeyim, bu fotoğraflar farklı zamanlardan ama bundan çok daha uzun olduğu halleri var. O şekilde guzel dursa da sac çok fazla one düşüyor. Görüntü mu, rahat mı dersek ben hep rahatı tercih ediyorum.