Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 14 Ağustos 2025 #11 mustaine dedi: 3'e vurdum ben kanka gene kıvırcıklaşır değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğal halin kıvırcıksa evet herkes konuşuyor çevremde düz olacak diye olmadı çok takılma eninde sonunda eski haline gelir.
mustaine dedi: 3'e vurdum ben kanka gene kıvırcıklaşır değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğal halin kıvırcıksa evet herkes konuşuyor çevremde düz olacak diye olmadı çok takılma eninde sonunda eski haline gelir.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 14 Ağustos 2025 #12 Luvi dedi: Doğal halin kıvırcıksa evet herkes konuşuyor çevremde düz olacak diye olmadı çok takılma eninde sonunda eski haline gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle böyle rahatlamadım sağ ol.
Luvi dedi: Doğal halin kıvırcıksa evet herkes konuşuyor çevremde düz olacak diye olmadı çok takılma eninde sonunda eski haline gelir. Genişletmek için tıkla... Öyle böyle rahatlamadım sağ ol.
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 14 Ağustos 2025 #13 mustaine dedi: Öyle böyle rahatlamadım sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rahat takıl saç kökünü nasıl degistiricen zaten en fazla saç sağlıksız olur onu da kesersin veya ürün kullanırsın biter boş dava hepsi.
mustaine dedi: Öyle böyle rahatlamadım sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rahat takıl saç kökünü nasıl degistiricen zaten en fazla saç sağlıksız olur onu da kesersin veya ürün kullanırsın biter boş dava hepsi.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 14 Ağustos 2025 #14 Luvi dedi: Rahat takıl saç kökünü nasıl degistiricen zaten en fazla saç sağlıksız olur onu da kesersin veya ürün kullanırsın biter boş dava hepsi. Genişletmek için tıkla... Evet saç kökünü istesem de değiştiremem ama fazla kafaya takıyorum böyle şeyleri.
Luvi dedi: Rahat takıl saç kökünü nasıl degistiricen zaten en fazla saç sağlıksız olur onu da kesersin veya ürün kullanırsın biter boş dava hepsi. Genişletmek için tıkla... Evet saç kökünü istesem de değiştiremem ama fazla kafaya takıyorum böyle şeyleri.
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 14 Ağustos 2025 #15 mustaine dedi: Evet saç kökünü istesem de değiştiremem ama fazla kafaya takıyorum böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... Takınca kel kalıyon aga en son kendimi 0A vururken buldum berber yüzünden nazara geliyor.
mustaine dedi: Evet saç kökünü istesem de değiştiremem ama fazla kafaya takıyorum böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... Takınca kel kalıyon aga en son kendimi 0A vururken buldum berber yüzünden nazara geliyor.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 14 Ağustos 2025 #16 Luvi dedi: Takınca kel kalıyon aga en son kendimi 0A vururken buldum berber yüzünden nazara geliyor. Genişletmek için tıkla... Uzun mu senin şu an saçlar çıktı mı?
Luvi dedi: Takınca kel kalıyon aga en son kendimi 0A vururken buldum berber yüzünden nazara geliyor. Genişletmek için tıkla... Uzun mu senin şu an saçlar çıktı mı?
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 15 Ağustos 2025 #17 mustaine dedi: Uzun mu senin şu an saçlar çıktı mı? Genişletmek için tıkla... 6cm kadar oldu neredeyse 2cm uzadı 1 ayda takviyeler ile.
mustaine dedi: Uzun mu senin şu an saçlar çıktı mı? Genişletmek için tıkla... 6cm kadar oldu neredeyse 2cm uzadı 1 ayda takviyeler ile.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 15 Ağustos 2025 #18 Luvi dedi: 6cm kadar oldu neredeyse 2cm uzadı 1 ayda takviyeler ile. Genişletmek için tıkla... Hangi takviyeleri önerirsiniz hocam?
Luvi dedi: 6cm kadar oldu neredeyse 2cm uzadı 1 ayda takviyeler ile. Genişletmek için tıkla... Hangi takviyeleri önerirsiniz hocam?
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 16 Ağustos 2025 #19 mustaine dedi: Hangi takviyeleri önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Bamiks ampul al eczaneden saç için onu şampuanla karıştır kullan ve haftada 2 kez tatli badem yağı ile hint yağını karıştır saç köküne yedir bayağı yumuşatıyor ve besliyor saçı uzamayada yararlı.
mustaine dedi: Hangi takviyeleri önerirsiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Bamiks ampul al eczaneden saç için onu şampuanla karıştır kullan ve haftada 2 kez tatli badem yağı ile hint yağını karıştır saç köküne yedir bayağı yumuşatıyor ve besliyor saçı uzamayada yararlı.